קבלת כל הקישורים והדפים באתר מסויים
-
אני מעוניין לקבל רשימה של כל הקישורים הקיימים תחת לוכסן מסויים באתר כלשהו, איך אני עושה את זה?
הבהרה: אני לא רוצה לחפש את כל הקישורים הפנימיים שבדפים, אלא את אלה שפתוחים בצורה ציבורית, אבל לא רשומים בפועל על שום דף.
-
@מוטי-מן לא לגמרי ברור מה אתה רוצה. אם אתה רוצה פשוט לקבל את כל האלמנטים מתגית
aבדף - אתה יכול הכי פשוט להריץdocument.getElementsByTagName('a')תאר מה אתה צריך בצורה יותר ברורה?
-
@מוטי-מן לא לגמרי ברור מה אתה רוצה. אם אתה רוצה פשוט לקבל את כל האלמנטים מתגית
aבדף - אתה יכול הכי פשוט להריץdocument.getElementsByTagName('a')תאר מה אתה צריך בצורה יותר ברורה?
-
@chv לא זה, זה אני מכיר.
נניח יש לי דף בשם moti.com/chv.php אבל כשגולשים לאתר moti.com אין שום קישור שמפנה לדף chv. ואני רוצה לקבל את כל הדפים והכתובות שנמצאות בפועל מתחת כתובת מסוימת. -
@yossiz אמר בקבלת כל הקישורים והדפים באתר מסויים:
@מוטי-מן אין דרך.
יותר נכון להתנסח - אין דרך קונבנציונאלית
אפשר לנסות להריץ לופ שיחפש את כל הכתובות האפשריות.. ואם לא מקבל תשובה מאזור ה-4XX אזי התשובה היא שיש כזה דף (או שהשרת המקבל קרס..) אבל כמובן שזה ילקה בחסרים כמו:- מהירות האינטרנט של השרת המקבל + השולח
- הגנה בסיסית של השרת המקבל תעצור את זה בזמן..
- יכול להיות בכלל שלא יחזור לך 404 אם לא תיכנתו טוב את השרת המקבל
בקיצור אין דרך.. @yossiz

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות