איך קונים מס' פריטים שונים מ-aliexpress מאותו ספק
-
אני רוצה לקנות קלטות-מדבקות של מדפסת DYMO מ aliexpress למכשיר שלי
הקלטות האלו בארץ מאוד יקרות ביחס ל aliexpress.לדג' בארץ קלטת אחת עולה באזור של 80 ש"ח ואילו ב aliexpress קלטת עולה באזור של 6-8 ש"ח (לפני 6-7 ש"ח משלוח)
בד"כ רוב האנשים משתמשים בקלת של כתב שחור על מדבקה לבנה אך יש כל מני קלטות כגון: מדבקה צהובה עם כיתוב שחור/כחול וכד' או ברוחביים שונים.
אני רוצה להזמין כמה צבעים וגדלים מאותו ספק מ aliexpress.
האם יש דרך קצרה לעשות את זה או שצריך להכניס לעגלת קניות כמה שורות לפי הצבעים והגדלים והמוכר יודע לשייך את כולם אלי כחבילה אחת?
-
@zvinissim אמר באיך קונים מס' פריטים שונים מ-aliexpress מאותו ספק:
אני רוצה לקנות קלטות-מדבקות של מדפסת DYMO מ aliexpress למכשיר שלי
הקלטות האלו בארץ מאוד יקרות ביחס ל aliexpress.לדג' בארץ קלטת אחת עולה באזור של 80 ש"ח ואילו ב aliexpress קלטת עולה באזור של 6-8 ש"ח (לפני 6-7 ש"ח משלוח)
בד"כ רוב האנשים משתמשים בקלת של כתב שחור על מדבקה לבנה אך יש כל מני קלטות כגון: מדבקה צהובה עם כיתוב שחור/כחול וכד' או ברוחביים שונים.
אני רוצה להזמין כמה צבעים וגדלים מאותו ספק מ aliexpress.
האם יש דרך קצרה לעשות את זה או שצריך להכניס לעגלת קניות כמה שורות לפי הצבעים והגדלים והמוכר יודע לשייך את כולם אלי כחבילה אחת?
אם אתה מכניס את כל הפריטים לסל ולאחמ"כ מבצע הזמנה, באופן אוטומטי כל מה שעשית אצל מוכר אחד יגיע אליו כהזמנה אחת
-
@אבי-ים אמר באיך קונים מס' פריטים שונים מ-aliexpress מאותו ספק:
הייתי מנסה לסכם עם המוכר ב"צור קשר" שאני אזמין מס' יחידות מאותו הצבע והוא יחליף לצבעים הרצויים.
כך עשיתי (על מדבקות תואם ברודר) והוא כתב לי "אני לא מבין" ושלח לי את שניהם אותו דבר..
@avi12 אמר באיך קונים מס' פריטים שונים מ-aliexpress מאותו ספק:
אם אתה מכניס את כל הפריטים לסל ולאחמ"כ מבצע הזמנה, באופן אוטומטי כל מה שעשית אצל מוכר אחד יגיע אליו כהזמנה אחת
נכון אבל בטח @zvinissim רוצה לצמצם את עלות המשלוח..
-
@יצירה
אני בכוונה סימנתי ל"צור קשר" שלפני ההזמנה, כדי שלא יהיו אי הבנות עם המוכר, יכול להיות שגם יהיה לו יותר מוטיבציה להבין מה התכוונת.וחוץ מזה לא בטוח שהם יסכימו לחבר הזמנות כי מחיר המשלוח זה לא בהכרח מה שעולה לו לשלוח, כמו שב"משלוח חינם" המוכר מכניס את עלות המשלוח במוצר (אחרי הכל הוא לא ארגון חסד). כך לפעמים הם מכניסים את מחיר המוצר במשלוח רק כדי שבחיפוש לפי מחיר זה יוצג ראשון ובתכלס הם לא כ"כ זולים.
-
@יצירה אמר באיך קונים מס' פריטים שונים מ-aliexpress מאותו ספק:
נכון אבל בטח @zvinissim רוצה לצמצם את עלות המשלוח..
זה חלק מהסיבות.
וגם בגלל שאני לא רוצה לקבל 10 מעטפות אם ניתן לקבל קופה אחתה בנונית.שלחתי הודעה למוכר מראה מה הוא יענה לי
תודה על העזרה
-
@odeddvir אמר באיך קונים מס' פריטים שונים מ-aliexpress מאותו ספק:
@zvinissim חפש מישהו ללא דמי משלוח או שמוכן לשלוח סט.
הנה מוכר שמציע סט של 10 צבעים ואפילו 20.@OdedDvir אני לא צריך סט של 10 יחידות מאותו צבע.
אני צריך לבחור צבעים וכל צבע אני צריך 1 או 2 ולא יותר.כיתוב שחור על מדבקה לבנה זה ברירת המחדל של רוב העבודות במכשיר הזה אבל לצבעים השונים יש תפקיד אחר. (בכמויות של הסטנדרט אני יכול להביא לקבלה אצלי-יש להם מכשיר שמתחבר למחשב)
לדוגמא:
כיתוב שחור על מדבקה צהובה בד"כ נועדה לשים על חשמל
כיתוב שחור/לבן על מדבקה כחולה בד"כ זה למים (בד"כ שמים על תשתית של תקרה אקוסטית לסמן היכן יש ברזי מים קרים בתוך התקרה)
כיתוב שחור/לבן על מדבקה אדומה -אותו דבר למים רק מים חמים)
לפעמים צבעים שונים נועדו לסמן סוג מסויים של לוח חשמל (חיוני/בלתי חיוני/UPS)
מדבקות ורודות אני לא צריך כי אין לזה שימוש (לפחות לי)ועל זה הדרך
10 קלטות עם אותו צבע מספיקים לכמה שנים טובות ואין לי צורך בזה.
לכן אני מחפש ספק שיכול להביא לי כמה סוגי צבעים בניפרד עם שילוח הגיוני.
יש את הספק הזה אולי אזמין ממנו. יש לו את מירב הצבעים שאני צריך- למרות שהעלות יותר יקרה מהספק הקודם.
ד"א המדריכים שלך של האקסס מאוד מועילים
-
@zvinissim אמר באיך קונים מס' פריטים שונים מ-aliexpress מאותו ספק:
לכן אני מחפש ספק שיכול להביא לי כמה סוגי צבעים בניפרד עם שילוח הגיוני.
מי שציינתי מאפשר סט של 10 או 20 צבעים מעורבים. יתכן ויהיה יותר קל לשכנע אותו לשים בדווקא את הצבעים שבהם אתה חפץ.
ד"א המדריכים שלך של האקסס מאוד מועילים
תודה רבה, אני מאוד שמח בכך!