מחשב פתאום מקפיא ומעלה שורות על המסך
-
לאחרונה קרה כמה פעמים באצמע עבודה שהמחשב שלי פתאום מפקיא והמסך מראה שורות מוזרות. זה דוגמא:
אני לא מצליח להזיז שום דבר (גם לא ALT CTRL DEL וכו'). הדרך היחד להמשיך היא לכבות המחשב ולהתחיל מחדש.לפעמים אחרי שמדלקים זה זה קורה שוב (וא"א להגיע אפילו למסך האתחל) ולפעמים הכל חזור לרגיל.
זה קורה כבר כמה פעמים בשבועת אחרונות.יש לציין שכפי הנראה זה התחיל זמן מעט אחרי שעדכנתי באופן כללי כל הדריברים על המחשב.
(לצערי אין RESTORE POINT לפני עדכון זה).
מדובר בחלנות 10.אודה מאוד לעזרתכם.
-
לאחרונה קרה כמה פעמים באצמע עבודה שהמחשב שלי פתאום מפקיא והמסך מראה שורות מוזרות. זה דוגמא:
אני לא מצליח להזיז שום דבר (גם לא ALT CTRL DEL וכו'). הדרך היחד להמשיך היא לכבות המחשב ולהתחיל מחדש.לפעמים אחרי שמדלקים זה זה קורה שוב (וא"א להגיע אפילו למסך האתחל) ולפעמים הכל חזור לרגיל.
זה קורה כבר כמה פעמים בשבועת אחרונות.יש לציין שכפי הנראה זה התחיל זמן מעט אחרי שעדכנתי באופן כללי כל הדריברים על המחשב.
@אורי העם עדכנת דרך RDP וכד'?
-
@אורי העם עדכנת דרך RDP וכד'?
@a0533057932
עדכנתי דרך דל (דרך האתר של דל ודרך התוכנה של דל). -
-
@אורי אז תסיר את הדייבר של המסך. ותפעיל מחדש. יותקן לך דרייבר ברירת מחדל של וינדוס, ותתקין דרייבר גירסה ישנה יותר מאתר היצרן.
לפני כל זה תעשה נקודת שיחזור, שלא יהיו בעיות. -
@רחמים
תודה.
א) האם יש סיבה להאמין שזה דרייבר של המסך דוקא. עדכנתי הרבה דרייברים חדשים.
ב) איפא אני מוחק הדרייבר? -
@אורי א. הפס המוזר שרואים בתמונה שהעלית מראה שהבעיה ברמת המסך ולא ברמת תוכנה או מערכת ההפעלה
ב. במנהל התקנים בלוח הבקרה
אבל קודם תביא צילום מסך של מנהל ההתקנים, כאשר 'מתאמי תצוגה' ו'צגים' פתוחים.