הרשת מתנתקת אחרי כמה דקות...
-
@הבוס-הגדול
תבדוק היטב מה הכרטיס שיש לך, בדר"כ הוא מובנה על לוח האם, כך שתצטרך לדעת מה מודל הלוח המדוייק, כדי לאתר את הדרייבר המתאים.
לאחר שהורדת אותו, תסיר את הדרייבר הקודם:
במנהל ההתקנים תחת מתאמי רשת, חפש את המתאם שלך.
מהצילום שהבאת הוא נקרא כך:
קליק ימני > הסר התקן.
ותתקין את הדרייבר החדש. -
@odeddvir אמר בהרשת מתנתקת אחרי כמה דקות...:
@הבוס-הגדול
תבדוק היטב מה הכרטיס שיש לך, בדר"כ הוא מובנה על לוח האם, כך שתצטרך לדעת מה מודל הלוח המדוייק, כדי לאתר את הדרייבר המתאים.
לאחר שהורדת אותו, תסיר את הדרייבר הקודם:
במנהל ההתקנים תחת מתאמי רשת, חפש את המתאם שלך.
מהצילום שהבאת הוא נקרא כך:
קליק ימני > הסר התקן.
ותתקין את הדרייבר החדש.הכרטיס אתה מתכוון לכרטיס רשת?
אז אם הבנתי נכון אתה מציע לבדוק מה הכרטיס רשת שלי, לחפש ברשת דרייור שלו, ואז להסיר ולהתקין מחדש.
אבדוק ואעדכן, תודה -
@הבוס-הגדול אמר בהרשת מתנתקת אחרי כמה דקות...:
המחשב עבד לי תמיד מצויין, עד לפני שבוע +
תוכל לבדוק איזה עדכונים הותקנו בשבוע האחרון במחשב שלך?
וגם תוכנות חדשות/התקנים חדשים/דרייברים חדשים וכו'?לכאורה לא אמור לקרות שפתאום דרייבר שעד עכשיו עבד הפסיק לעבוד מעצמו
ואם לא עשית משהו מיוחד במחשב - כנראה שזה עדכוני Windows או עדכוני דרייברים, או תוכנות/התקנים חדשים שהתקנת.אולי כאן טמון הכלב...
(סליחה על מבול הרעיונות...)
-
@ua אמר בהרשת מתנתקת אחרי כמה דקות...:
המחשב עבד לי תמיד מצויין, עד לפני שבוע +
תוכל לבדוק איזה עדכונים הותקנו בשבוע האחרון במחשב שלך?
וגם תוכנות חדשות/התקנים חדשים/דרייברים חדשים וכו'?לכאורה לא אמור לקרות שפתאום דרייבר שעד עכשיו עבד הפסיק לעבוד מעצמו
ואם לא עשית משהו מיוחד במחשב - כנראה שזה עדכוני Windows או עדכוני דרייברים, או תוכנות/התקנים חדשים שהתקנת.אולי כאן טמון הכלב...
(סליחה על מבול הרעיונות...)
מצויין ואני שמח עם כל רעיון חדש...
אנסה להשבית את עדכוני ווינדוס האחרונים.
ומבחינת שאר הדריוורים - אני לא עידכנתי שום דבר בתקופה האחרונה. יתכן שמשהו התעדכן לבד? יש איך לראות מי זה ומתי?
תודה! -
@הבוס-הגדול
יתכן שהותקנה לך איזה תוכנה נסתרת (רוגלה) שמנסה לגשת לרשת ובתדירות גבוהה ולתפוס את כל נפח הגלישה שלך וזה מה שגורם להאטה עד כדי הרגשת ניתוק, לכן תפעיל הקלטת אינטרנט של נטפרי, ולאחר ניתוק תבדוק האם יש שם יציאות שאתה לא מכיר וכנראה הם חסומים.בנוסף, קח סטיק של רשת (קווית) ותגלוש דרכו, כך תוודא שהבעיה זה לא כרטיס הרשת והדרייבר המותקן.
-
@shmuel754 אמר בהרשת מתנתקת אחרי כמה דקות...:
@הבוס-הגדול
יתכן שהותקנה לך איזה תוכנה נסתרת (רוגלה) שמנסה לגשת לרשת ובתדירות גבוהה ולתפוס את כל נפח הגלישה שלך וזה מה שגורם להאטה עד כדי הרגשת ניתוק, לכן תפעיל הקלטת אינטרנט של נטפרי, ולאחר ניתוק תבדוק האם יש שם יציאות שאתה לא מכיר וכנראה הם חסומים.בנוסף, קח סטיק של רשת (קווית) ותגלוש דרכו, כך תוודא שהבעיה זה לא כרטיס הרשת והדרייבר המותקן.
אבדוק את הקלטת נטפרי. בהקלטת נטפרי אני יכול להגדיר להציג רק את החסימות, זה יעזור? כי לבדוק כתובות שאני לא מכיר גדול עליי, אני משתמש בהמון אתרים ולא מכיר את הכתובת של כל אחד...
יש לי וויפרי ולכן קשה לי לגלוש על רשת אחרת. אנסה.
תודה! -
-
אולי תנסה את זה - לא בדקתי את זה מעולם ולא לוקח אחריות
https://www.rizonesoft.com/downloads/complete-internet-repair/ -
איך אני יודע מהו בדיוק הכרטיס רשת שלי בשביל למצוא לו דריוור מתאים?
החור לכבל רשת מחובר ללוח הגדול שיש עליו את המעבד, ולא בנפרד. -
@הבוס-הגדול אתה צריך לדעת מה דגם לוח האם.
פתח את שורת הפקודה ותכתוב שם:wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber
-
@אלי אמר בהרשת מתנתקת אחרי כמה דקות...:
@אלי אמר בהרשת מתנתקת אחרי כמה דקות...:
נסה לכבות אנטי וירוס
לא עזר.
מעניין
אצלנו גם היה את הבעיה הזאת ומחיקת היסטוריית העדכונים של ESET עזרהאבל הבעיה קורית גם כשהשבתתי אנטי וירוס!
אנסה בכל זאת. מה פירוש מחיקת הסטוריית העדכונים של נוד?אינני יודע בדיוק, אצלנו היתה את הבעיה הזו ופנינו לטכנאי והוא סידר את הבעיה וטען שזה היתה בעיה בעידכוני נוד (מצד שני אתה כבר השבתת אנטי וירוס ולא עזר)
אולי הכונה לזה הגדרות - הגנת מחשב - הגדרות מתקדמות
אגב הוא לקח מאה שקל על סידור הבעיה אם אתה מעונין אני יכול לתת לך את המייל שלו -
אחרי תרומה לצדקה,
הסרת נוד ועדכוני ווינ. האחרונים,
הרשת ב"ה וב"ש חזרה לעבוד.
תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!