עריכה שיתופית של קובץ
-
@lindoorsos תוכל לזרוק לי מילה או שתים מה טיבו של זה?
-
@lindoorsos אמר בעריכה שיתופית של קובץ:
@שוהם307 שיהיה להם חשבון מייקרוסופט
לא מדויק.
רק לבעלים של הקובץ צריך שיהיה חשבון, שאר העורכים יכולים לגשת לקבצים ע"י קישור. -
-
אגב, השירות הזה חינמי
-
@שוהם307 תבדוק טוב את הגרסה האונליין של הוורד
אין שם סרגל יישור לדוגמא, ואם אתם עושים עימוד אז זה חיסרון רציני
זה סוג של גרסה לייט לוורד השולחניאני מתכוון לסרגל הזה:
בגרסת האונליין זה נראה כך (ללא סרגל):
אני ממליץ שתבדוק היטב מה שאתה צריך ותראה שזה לא חסר באונליין.
לגבי גוגל דוקס - יש בו המון מעלות (יש בו סרגל...) החסרון הבולט (לדעתי) שממירים לקובץ וורד העיצוב קצת משתבש אבל אם עובדים עליו ושומרים PDF זה מצויין, כולל השיתוף שלו עובד מאד נוח. אגב לרוב האנשים יש ג'ימייל כך שזה יותר פשוט מאשר לחבר אנשים לחשבון Microsoft שבארץ פחות מצוי לעומת ג'ימייל, עכ"פ אצל יהודים משלנו, כל הנ"ל לשיקולך.
-
@שוהם307 אמר בעריכה שיתופית של קובץ:
שלום וברכה,
ההודעה מעט ארוכה אבל אנא אם מישהו יכול לכווין ולעזור יהיה לי תועלת עצומה מכך,
אני עובד על פרוייקט תורני כל שהוא (לא משהו חדש וזה גם לא הולך להתפרסם, אלא משהו פנימי קהילתי), כשבקבוצה יש עשרות אנשים שאמורים לעבוד על כמה פרקי גמרא ולערוך פירושים,
מה הדרך הכי טובה לעשות את זה?
העריכה תהיה על כל עמוד גמ' בנפרד,
הרעיון הראשוני שעלה לי בראש זה לפתוח 'גוגל דוקס' ולעשות כותרות כמו 'בבא מציעא ב.' 'בבא מציעא ב:' והקבוצה תיכנס לקובץ ותערוך את הפירושים השונים.
האם יש עוד דרכים לעשות את זה?
תודה מראש.בכל תוכנת ויקי או אפילו פורום תוכל לעשות את זה (המעלה ע"פ גוגל דוקס שזה יותר מסודר, הן ברמת הרשאות והן ברמת הסדר של הקבצים, שיהי קל למצוא כל דף).
-
@שוהם307 אני לא יכול לענות הן מכיון שאני לא יודע מה אופי הפרוייקט שלך, והן מכיון שאני לא כ"כ מכיר את עורך הקוד.
אבל בצורה גסה, אתה יכול להגדיר למשתמשים שיש נגיד 4 פוסטים לכל דף: הראשון שו"ע, השני מ"ב, השלישי ביאור הלכה והרביעי שער הציון.
בנוגע לעיצובים וטבלאות, אז יש גם בנודBB טבלאות. רק טכנית זה יותר קשה.
ויש מסתבר עורכי קוד במערכות אחרים שזה יותר קל (ואולי יש גם לNODEBB עורכים אולי זה)