קידום מכירה באתר באמצעות עדכון על רכישות כעת
-
באתר מכירות עשיתי משהו שידרבן מכירות שמתריע שכעת נוסף לסל על ידי לקוח כלשהו מוצר פלוני.
היות שלא יודע אם תמיד יהיה באותו רגע, אז אני שומר את כל הרכישות האחרונות במסד נתונים ובניתי איזה לולאה אקראית שתוציא בזמן לא אחיד איזה הוספה לסל אקראית ותציג שנוספה כעת.
עובד נהדר.
רק החשש שלי שקוד כזה גורם לעומס על האתר.
אשמח לדעתם. או שיש המלצה אחרת. או לשפר את הקוד.let countdown = setInterval(function () { var time = Math.floor((Math.random() * 200000) + 20000); setTimeout(function () { let sisma = Math.floor((Math.random() * 12) + 1); console.log(sisma); wixData.query("sales").limit(1).skip(sisma).find().then((results) => { console.log(results); let muzar =[results.items[0].muzar] $w('#repeater16').data= muzar; $w("#repeater16").onItemReady( ($item, itemData, index) => { $item("#text376").text = itemData.muzar; $item("#image32").src = itemData.imeg; $item('#container152').onClick((event) => { wixLocation.to("/items/" + itemData.mkt); } ) }); $w('#container152').show() setTimeout(function () { $w('#container152').hide() }, 8000); }) // } ); }, time); }, 5000);
-
@אבי-203 אם בעצם אתה לא מציג את האמת, אלא סתם לוקח מרכישות אחרונות, למה אתה צריך למשוך מהDB רכישות אחרונות?
פשוט שים קוד רנדומלי כמו שלך, עם רשימת שמות רנדומלית, שמציגה כל X שניות, X קנה Y כעת.ד"א, תיזהר שזה לא יהיה שקוף מדאי שזה לא אמיתי.
ראיתי בעבר באתר שעשה את זה (רכישות לא אמיתיות או שלא באמת נעשו באותו זמן...) וזה פשוט היה ממש מביך.
זרם רכישות בלתי פוסק בשעות לא הגיוניות ועוד. (בקיצור תשתדל שזה לפחות ייראה אמיתי ) -
@clickone אני חושב ששאלת וענית.
אני רוצה שיהיה קרוב לאמיתי, אז אני באמת לוקח איזה 10-20 הוספות לסל אחרונות. האמת שחשבתי לסנן שבת ושעות מאוחרות..
בכל מקרה החשש שלי מהעמסה על הדפדפן בגלל הפונקציות של הטיימר, הם לא מכבידות?
או שאולי אתה בכלל עונה לי שהכובד זה הפניה לDB ואת זה אתה מציע לבטל. -
@אבי-203 אני לא חושב שהטיימר מכביד כ"כ, כי הפונקציה שלו לא רצה כל שניה, אלא כל X שניות שהפחות ביותר זה 20 שניות (נכון?)
לגבי הDB, לא חייב שזה יהיה פירצת אבטחה , (אני לא יודע כ"כ איך אתה ניגש בWIX לDB, אבל באתר נורמלי זה כנראה היה מפנה לקובץ JSON שיחזיר נתונים)
אם יש לך מצב "לערבב" את הנתונים כבר בצד שרת ולהגיש אותם עם נתוני דמה מעורבבים, אז זה הכי בטוח -
@clickone ב WIX אתה מגדיר מי יכול לצפות בתוכן, אז דפי ההזמנות אני מגדיר שיכול לצפות בזה רק המחבר, או מנהל.
אם אעשה את זה ציבורי אז כל אחד יכול למשוך את כל המידע.
מה עדיף להביא בפעם ראשונה את כל ה- 20 פריטים, ואז להריץ בניהם את הלולאה, או עדיף להוריד אחד אחד?