עבודה ללא נסיון
-
לא ביקשת רעיונות, אבל אותי בתור מעסיק היה מעניין לאו דווקא ניסיון שלך בחברה אחרת, אלא לראות פרוייקטים שעשית.
אין דרך אחרת, תיקח רעיון לפרוייקט מעניין ואטרקטיבי (יש המון רעיונות. תוכל לשאול כאן), ותבצע אותו.
גם ככה תלמד המון וגם זה יתן לך הרבה נקודות בבואך לריאיון. -
אני לא כ"כ הבנתי האם @אבי שואל לעצמו או עבור חבריו, כי מהתגובות נראה שהובן שהוא שואל עבור עצמו ואני הבנתי שהוא שואל לגבי אחרים.
לעניינו: אתה רוצה תשובה איך התחלתם לעבוד מאלו שלמדו או מאלו שלא למדו?
זה נפק"מ גדול.
מי שלא למד יספר איך התחיל לעבוד ואח"כ הוא למד..
מי שלמד אמור להסביר איך מתקבלים לעבודה ואיך מתראיינים ואיזה עבודות להציג וכו' למעסיק.
כמו"כ אם מחפש מעסיק אז אני כעצמאי לא יוכל לענות הרבה.
כדאי לחדד את שאלתך בדיוק מה אתה מחפש.. -
@חוקר
אני לא שואל בשביל עצמי, אני ב"ה עמוס בעבודה.
אני אישית סיימתי לימודים, וכשלא מצאתי עבודה בתחום, פניתי לתחום אחר, עד שבסייעתא דשמיא הגיעה פתאום איזה הצעה.. והשאר היסטוריה.
אני שואל בשביל כמה חברים שדיברו איתי בעניין הזה לאחרונה, ואולי תהיה תועלת לחברים כאן או למי שאי פעם יחפש מידע דומה.
מדובר בחבר'ה שסיימו לימודים ומחפשים מקומות שמעסיקים גם מתחילים ללא נסיון, אפילו בשכר נמוך, בסגנון avratech / מפתחים שמציעים לבוגרים שלהם.
שמעתי שיש מקומות כאלה לנשים חרדיות, לא זוכר את השמות.השאלה אם מישהו מכיר מקומות נוספים או אפשרויות אחרות?
תודה
-
@אבי
נראה לי שהרבה מהחברים כאן התחילו ממשהו בחצי התנדבות ללא לימודים
אז קל וחומר שמישהו שגמר לימודים יכול ליצור פרוייקטים בהתנדבות לתועלת הציבור.
אולי מי שכבר גמר לימודים יושב על קוצים לראות כבר את המשרה, ולא מוכן לעשות שום דבר בחינם אחרי שהוציא כסף וזמן?נ.ב. אני מנסה להבין מה עובר בראש למישהו שגמר לימודים ורק מחפש עבודה?
אצלי כשאין לי משהו ספציפי לעשות (וגם כשיש), אני מוצא את עצמי חוקר כל מיני ספריות/טכנלוגיות/שפות.
א. זה מעניין ב. זה עוזר בשביל להרחיב את הארגז כלים.
אמנם בתחילת דרכי זה לא היה כל כך לךעניין לקרוא על הצפנות מתי שאני לומד לעשות לולאה
אבל אחרי שגומרים לימודים הייתי מצפה שלתמיד יהיה מספיק ידע שיתן את התאבון לעוד (אחרת הוא כנראה לא מתאים לתחום).
ובקיצור הפרוייקטים החינמיים לא צריכים להיות בגישה של בא נאסוף תיק עבודות, אלא בגישה של בא נלמד עוד דברים מעניינים (ונתמקצע בהם) והדרך הכי קלה לעשות את זה זה דרך פרוייטק. -
@מנצפך אמר בעבודה ללא נסיון:
לא ביקשת רעיונות, אבל אותי בתור מעסיק היה מעניין לאו דווקא ניסיון שלך בחברה אחרת, אלא לראות פרוייקטים שעשית.
אין דרך אחרת, תיקח רעיון לפרוייקט מעניין ואטרקטיבי (יש המון רעיונות. תוכל לשאול כאן), ותבצע אותו.
גם ככה תלמד המון וגם זה יתן לך הרבה נקודות בבואך לריאיון.100%