מעבר מתוכנת נתיב לנטפרי - וויפרי
-
מנסה לחסוך לאברך בעל המחשב את התשלום 100₪ לנתיב על ההסרה.
אולי יש כאן מישהו שיכול ומוכן להסיר את נתיב בפחות מ-100₪?
מבחינת האידישקייט הוא יכול להתקין במקום וויפרי.
נא לפנות למייל בחתימה.תודה.
-
@אלי-tza אולי כדאי שבהזדמנות זו יעשה התקנה נקיה של הוינדוס וכך וירויח שתי ציפורים במכה אחת, מערכת הפעלה נקיה וגם אינטרנט של נטפרי.
-
@רחמים גם חשבתי על זה אך מדובר במחשב שלא היה בשימוש רב ולכן אין כ"כ צורך בהתקנה נקיה מה גם שהוא לא ידע להתקין לבד והעלות תהיה משמעותית יותר גבוהה, לא?
-
מנסה לחסוך לאברך בעל המחשב את התשלום 100₪ לנתיב על ההסרה.
אולי יש כאן מישהו שיכול ומוכן להסיר את נתיב בפחות מ-100₪?
מבחינת האידישקייט הוא יכול להתקין במקום וויפרי.
נא לפנות למייל בחתימה.תודה.
-
@אלי-tza השאלה רחוקה מלהיות לגיטימית פה בפורום...
אתה בא עם המון רצון טוב, אבל יכול להיות לזה השלכות שליליות. -
@רחמים אמר במעבר מתוכנת נתיב לנטפרי - וויפרי:
הייתי קורא לזה שהוא מוכרח לעשות התקנה נקיה של וינדוס 10 דחוף.
אולי אתה מגזים קצת... לדוגמה אבא שלי עכשיו בווינדוס 7 ואני ממליץ לו להישאר שם. למה? כי הוא התרגל, יש לו תוכנות, ההיזק של המעבר רב על התועלת.
-
@dovid
במקרה הספציפי הזה אני יודע עד לפרטים הקטנים שאין פה שום מצב של השלכות לא חיוביות, בגדול זה בשביל להעביר את נטפרי מהנייד לנייח.
מקבל את דעתך. אבל כידוע אתה לא צריך רשות ממני כדי למחוק.. -
@אלי-tza אם מדובר בוינדוס 7, הייתי קורא לזה שהוא מוכרח לעשות התקנה נקיה של וינדוס 10 דחוף.
זה מחשב עם חומרה שהשאלה היא לא האם 7 או 10 אלא האם WIN7 32bit או XP..
-
הייתי קורא לזה שהוא מוכרח לעשות התקנה נקיה של וינדוס 10 דחוף.
אולי אתה מגזים קצת... לדוגמה אבא שלי עכשיו בווינדוס 7 ואני ממליץ לו להישאר שם. למה? כי הוא התרגל, יש לו תוכנות, ההיזק של המעבר רב על התועלת.
-
@אלי-tza עיור תועה בדרך לא תתקן אותו? צריך להסביר לו...
אם זה מספיק, עדיף לא להחליף.
כמה שהמחשב יותר חדש ומשוכלל, האדם יושב לידו יותר. -
@רחמים אני חושב אחרת ממך, מנסיון אצל לא מעט אנשים ומשרדים ניתן להסתדר מצויין עם חומרה ישנה כל עוד ממשיכים להשתמש בגרסאות של תוכנות מאותה תקופה שלא מכבידות על המחשב יתר על המידה.
כשמדובר בעבודה משרדית די בסיסית אין כמעט חסכון בזמן במעבר למחשב חדש, לדעתי בעיקר בגלל שהתוכנות היום הרבה יותר כבדות ונוצר סוג של איזון בין יכולות החומרה לדרישות התוכנה.
לדוגמה יש לי מחשב 10" מעבד ATOM N450 זכרון 2GB DDR2 שהגיע עם Win7 Starter ולא כ"כ סחב אותה ורגע לפני שהחלפתי ל-SSD ניסיתי XP והופתעתי לגלות שהוא רץ די זריז על החומרה הזאת.