הפורום כעת לקריאה בלבד, לקריאה נוספת.
RE: הדפסת חוברת במדפסת ביתית
-
@נרו-יאיר כתב:
אני מקבל חוברות PDF במייל, כשאני מדפיס אותם סדר העמודים הוא מימין לשמאל כמו באנגלית, איך מגדירים שידפיס בסדר ישר, (הכוונה להדפסה של 2 דפים לגליון)
ואולי יש אפשרות להדפיס ממש כמו בית דפוס, שהעמודים יסתדרו באופן שאם אני אקפל את הערימה תתקבל חוברת וכל עמוד יהיה במקומו, (המדפסת היא של HP דו צדדית)?
תודה
אי אפשר להגיב בקטגוריה שבחרת, לכן פתחתי נושא חדש.
אם אתה מדפיס מתוך Acrobat (החינמי או זה שבתשלום), אז יש לך כל האופציות בתוך התוכנה בלי קשר למדפסת:


-
עשיתי , יש רק בעיה 'קטנה' יש איזה הגדרה שגורמת שהצד השני יודפס בכיוון הפוך (מלמטה למעלה) כדי לקרוא את הצד השני אתה לא מדפדף ימינה אלא למעלה (כמו לוח שנה לדוגמא) מה שמשבש את כל החוברת כמובן, האם אתה יודע איזו הגדרה צריך לשנות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
