מונה ט' קבין
- 
אני מנסה לחפש משהו בסגנון אך לא מוצא, אני מאמין שיש כזה דבר באליאקספרס או באתרים דומים: 
 אני רוצה מונה ל ט' קבין, דהיינו, לאחר שיצאו מהברז כמות מים שנקבעה מראש, הוא יכבה/יתריע/יצפצף וכדומה.
 אני מאמין שיש את זה כי זה יכול להיות שימושי לעוד הרבה דברים, השקיה/גינון/שכנים/בית משותף וכו'.
 מישהו נתקל בכזה דבר?
- 
אני מנסה לחפש משהו בסגנון אך לא מוצא, אני מאמין שיש כזה דבר באליאקספרס או באתרים דומים: 
 אני רוצה מונה ל ט' קבין, דהיינו, לאחר שיצאו מהברז כמות מים שנקבעה מראש, הוא יכבה/יתריע/יצפצף וכדומה.
 אני מאמין שיש את זה כי זה יכול להיות שימושי לעוד הרבה דברים, השקיה/גינון/שכנים/בית משותף וכו'.
 מישהו נתקל בכזה דבר?
- 
@הכריש אמר במונה ט' קבין: מונה ל ט' קבין לגופו של דבר 3-4 דק' מתחת לברז מספיק כמעט בכל המקומות בארץ.  @ענן אמר במונה ט' קבין: @הכריש אמר במונה ט' קבין: מונה ל ט' קבין לגופו של דבר 3-4 דק' מתחת לברז מספיק כמעט בכל המקומות בארץ.  ידעתי שיבוא עכשיו כל ה X ויגידו מה טוב ומה לא טוב, מה מספיק ומה לא. 
 אבקש להגיב באשכול זה רק מי שיכול לתרום לי למידע שביקשתי, ולא דעות כלל.
 תודה
- 
@ענן אמר במונה ט' קבין: @הכריש אמר במונה ט' קבין: מונה ל ט' קבין לגופו של דבר 3-4 דק' מתחת לברז מספיק כמעט בכל המקומות בארץ.  ידעתי שיבוא עכשיו כל ה X ויגידו מה טוב ומה לא טוב, מה מספיק ומה לא. 
 אבקש להגיב באשכול זה רק מי שיכול לתרום לי למידע שביקשתי, ולא דעות כלל.
 תודה