סמס בידוד - פתרונות
-
@הבוס-הגדול לא נראה לי שיש להם מעקב פתיחה של sms
ערעור, משהו הזוי...
זה עובד כך.
אם אתה יודע מי החולה ולא היית קרוב אליו אתה מקבל פטור.
בדיקה מי החולה, עובד כך.
יש לך 3 נסיונות מותרים לתת מספר טלפון של אדם ושם אם לא האפשרות אבדה לך, לאחר מכן צריך להמתין 24 שעות ואז אם לא יוודע לך על חולה שהיית על ידו אפשר לפנות למוקד 2 של הערעורים להמתין 4 שעות על הקו ותוך 4 ימי עסקים מקבליפם מענה האם מאושר לך -
@by6199 הערעורים של הטלפונים הכשרים עובדים אחרת, נכון?
ומה אם אני אומר לשוטר שלא קיבלתי הודעה, לא פתחתי אותה, זה יעזור?
ואיך אני יכול לצפות בסמס בלי לפתוח אותו, ליתר ביטחון על הצד שיש להם מעקב?
-
@הבוס-הגדול ערעור כשרים לא שונה בכלל.
ככלל ניתן לערער גם בשליחת טופס וחוזרים אליך עד 4 ימי עסקים -
מנסיון לצערי.
אם אתה מתקשר ומצהיר שבשעה זו בדיוק היית בבית בצורה ודאית ומתעקש שיחררו אותך במיידי, קו 1 שזה אלו שעונים יש להם את הסמכות לשחרר אותך.
כל ערעור אחר שאתה היית מחוץ לבית רק.... כל הרק עובר לקו 2 ואיתם אי אפשר לדבר רק המחלקה הראשונה יוצרת פנייה לקו 2 50% לא חוזרים אליך בכלל, או אחרי שאתה מסיים את הבידוד. -
@הבוס-הגדול אמר בסמס בידוד - פתרונות:
@by6199 הערעורים של הטלפונים הכשרים עובדים אחרת, נכון?
@by6199 אמר בסמס בידוד - פתרונות:
ערעור כשרים לא שונה בכלל.
הערעור לא שונה אבל אפשר לא לענות לשיחה של ההודעה מה שאין ב SMS.
-
@by6199 לא צריך להיות אמין צריך שיעמוד במבחן בית משפט בערעור על הדו"ח ואני לא רואה איך שיחה שלא עניתי לב מחייבת אותי משפטית, הטלפון לא היה לידי באותו זמן וכו'. אין חזקת מסירה להודעה קולית.
מה גם שהמספר הידוע 025080999 משמש לקבלת הודעות מעוד חברות, אני קיבלתי מהמספר הזה הודעה מאגד.. -
@by6199 ראשית לך לא מסתבר אבל אני מדבר מידיעה, הבנתי שמדובר בחברה חיצונית שנותנת שירותי tts בהודעה קולית לקומות הכשרות לחברות ששולחות הודעות sms. תפתח פניה של אבידה באוטובוס אצל נציג במענה הטלפוני של אגד ותראה בעצמך שאתה מקבל הודעה מאותו מספר.
להפנות לכאן? בגלל שמישהו כתב באיזה פורום שאפשר לא לענות זה יוצר חזקת מסירה לשיחה שלא התקבלה אם לא הייתי זמין/הייתי בשירותים/מליון סיבות? לא מתחיל.. חזקת מסירה זה נושא כבד, לא משהו שמוחלט לפי המצב רוח.
שנית איך זה שניתן לבדוק מחייב אותי מבחינה משפטית?
לגופו של עניין ברור שיש סיכון קטן אבל לכאורה מבחינה משפטית אין להם קייס.