"חבילה הגיעה ליעדה", שו?
-
@רוב-יועץ אמר ב"חבילה הגיעה ליעדה", שו?:
@מעלה-ומוריד כמה זמן עבר? מבחינתם כשהחבילה בנמל היא הגיעה ליעדה. מהנמל זה הולך למודיעין למרכז המיון ומשם לסניף ואז שולחים הודעה.... יש זמן.
תודה
אחת כבר חודש, השניה שבועיים, השלישית שבוע הרביעית מאתמול, בתחילה לא התרגשתי אבל כשזה התחיל להצטבר התחיל להדאיג אותי.
חודש זה לא מוגזם? -
@מעלה-ומוריד זה קרה לי גם. ניסיתי לברר עם המוכר והוא טען שאצלו מופיע במעקב שהחבילה נאספה מסניף הדואר המקורי (כלומר שקיבלתי אותה)... שלחתי מכתב תלונה לרשות הדואר אך לא הועיל שום דבר... סה"כ נאבדו לי 3 חבילות.
תבדוק בכמה אתרי מעקב, לפעמים אתה יכול לראות שם מידע נוסף שלא רואים במעקב של AliExpress. אני ממליץ על http://parcelsapp.com/en, כי הוא נותן לך גם את מספר המעקב המקומי של רשות הדואר, ואז תוכל לחפש באתר שלהם. בהצלחה! -
@odeddvir תודה
משהו מוזר, אחרי שהגיע למדינת היעד, ממשיך לנסוע בעולם
עריכה: לא מבין מה הולך פה, זה ייצא מטייוואן מחר?
-
וזה כבר חודש במדינת היעד
איך/מתי אני מוצא/מקבל את מספר המעקב בדואר ישראל?
-
@מעלה-ומוריד אמר ב"חבילה הגיעה ליעדה", שו?:
אחרי שהגיע למדינת היעד, ממשיך לנסוע בעולם
כנראה שזה עובר במספר מדינות בדרך.
איך/מתי אני מוצא/מקבל את מספר המעקב בדואר ישראל?
-
@mdy אמר ב"חבילה הגיעה ליעדה", שו?:
יש חבילות שלא מגיעות לדואר ישראל. למשל לאקסלוט, ומפוזרות בנקודות על ידי חברת צ'יטה. לשתי החברות שירות מזעזע. ההודעות על החבילות רק בSMS. בקיצור תגיד קדיש על החבילה, ותתלונן באליאקספרס בתקוה שיחזירו לך את הכסף
-
@מעלה-ומוריד תכניס את מספר המעקב לדואר ישראל וצלם צילום מסך שאין מידע. את זה תשלח בסכסוך לאליאקספרס
(בשבילך תבדוק באתר של צ'יטה לפי מספר טלפון) -
@מעלה-ומוריד רגע, אתה בלי SMS?
פה בבני ברק בלי SMS כמעט אין מצב לקבל הודעה על חבילה שהגיעה. פשוט לא רושמים הודעות, ובמקרה שכן עד שהן באות החבילה מוחזרת. -
(בשבילך תבדוק באתר של צ'יטה לפי מספר טלפון)
תודה
תוכל לתת קישור? -
@רוב-יועץ אמר ב"חבילה הגיעה ליעדה", שו?:
פה בבני ברק בלי SMS כמעט אין מצב לקבל הודעה על חבילה שהגיעה. פשוט לא רושמים הודעות, ובמקרה שכן עד שהן באות החבילה מוחזרת.
אני בירושלים, ובד"כ קיבלתי הודעת אימייל או ראיתי את הנתונים על מספר המדף באתרי המעקב
-
-
@מעלה-ומוריד אמרתי לך מה לעשות. צלם מסך של הדואר ותתלונן באליאקספרס. זה מה יש
-
@מעלה-ומוריד אמרתי לך מה לעשות. צלם מסך של הדואר ותתלונן באליאקספרס. זה מה יש
אני לא אמור להמתין עד סוף תקופת הגנת הרכישה?
-
אני לא אמור להמתין עד סוף תקופת הגנת הרכישה?
האם תאריך היעד למסירה כבר עבר? כי אם כן אתה רשאי להגיש תלונה. אם תמתין עד סוף תקופת הגנת הלקוח לא יהיה לך כבר פתחון פה באליאקספרס. תבדוק באתר הנ"ל האם ההודעה האחרונה היא כזו:
אם כן, נותרת רק עם מספר המעקב ועליך לפנות לדואר ישראל -
אחת כבר חודש
רק מעדכן, לאחר חודשיים פחות כמה ימים שהחבילה הגיעה ליעדה, היא נחתה אצלי בכבודה ובעצמה בתיבת הדואר. ת"ל.
מקווה מאד שזה הסיפור עם כל השאר.