מזגן מטפטף
-
-
אתה צריך לפרק את המאוורר ולנקות אותו היטב, וכך המים לא יתעבו על הצינרות הנחושת שמחוץ לשטח שהאמבטיה יכולה לקלוט.
-
@רחמים אמר במזגן מטפטף:
אתה צריך לפרק את המאוורר ולנקות אותו היטב, וכך המים לא יתעבו על הצינרות הנחושת שמחוץ לשטח שהאמבטיה יכולה לקלוט.
או לתת לו מקלחת טובה בעזרת מכשיר שטיפה בלחץ מים.
פתאום תרגיש שיש לך מזגן חדש... -
@WWW אמר במזגן מטפטף:
או לתת לו מקלחת טובה בעזרת מכשיר שטיפה בלחץ מים.
אני גם מציע לך לא לפרק את המאוורר כי זה יותר מסובך, אלא לשטוף אותו בלחץ מים כמו שהציע @WWW. כמובן שקודם לכן תנתק מהחשמל בלוח, ולאחר מכן תייבש היטב. אם תזהר שלא להרטיב את איזור המעגלים החשמליים המזגן צריך לחזור לעבוד טוב.
אני עושה את הטיפול הזה מידי כמה שנים בבית, ומוסיף קצת אקונומיקה וזה גם יעיל נגד פטריות שמצטברות על המזגן. -
@OdedDvir אמר במזגן מטפטף:
אם תזהר שלא להרטיב את איזור המעגלים החשמליים המזגן צריך לחזור לעבוד טוב.
הייתי מציע להמתין אח"כ 12 - 24 שעות, לייבוש סופי גם אם נכנס מים לחיבורים.
-
@WWW אין מצב שזה ינקה אותו יסודי, כאשר פירקתי את המאוורר הייתי צריך לשטוף אותו תחת לחץ עם שיפשוף של מברשת ועדיין לא הכל ירד, היה צריך לשים חומר מסיר שומנים כדי לנקות עד הסוף.
וגם זה ממש לא בעיה לפרק: בורג מימין, בורג משמאל, משיכה מפה הרמה משם וזה יוצא. -
@רחמים אמר במזגן מטפטף:
@WWW אין מצב שזה ינקה אותו יסודי, כאשר פירקתי את המאוורר הייתי צריך לשטוף אותו תחת לחץ עם שיפשוף של מברשת ועדיין לא הכל ירד, היה צריך לשים חומר מסיר שומנים כדי לנקות עד הסוף.
- כנראה זה תלוי ברמת הלכלוך.
- בפעם הראשונה שראיתי את זה לא האמנתי, אבל המכשיר שטיפה עושה את העבודה, מסובבים את המאוורר ומשפאיצים חזק פנימה, 10 דקות וזה נקי.
וגם זה ממש לא בעיה לפרק: בורג מימין, בורג משמאל, משיכה מפה הרמה משם וזה יוצא.
לך זה לא בעיה, זה יכול מאד לסבך אנשים, כי זה מאוחרי הצינורות.
-
אני מאמין שזה תלוי בעוצמה של המכונת שטיפה מהנסיון שלי יש מכונות שטיפה שיורידו גם ליכלוך ברמה קשה ויש כאלה שלא,
הכל תלוי בעוצמה ובסוג הזרם -
8/9