-
צריך להתרגל לעובדה שהאתר הזה הוא כולו יח"צ, שום דבר לא אינפורמטיבי גרידא.
לא יודע מי עומד מאחורי הנידון הגדול אם זה כמו אקדמי או לא (פשוט שלא, לא לומדים שמה בכלל את אותם דברים) אבל המטרה שלו ברורה, תדברו על זה כמה שיותר, שכמה שיותר אנשים ישמעו על "היוזמה החדשה של גוגל".
תעודות ולימודים מקווונים מטעם החברות כמו Microsoft ועוד רבים שאיני זוכר את שמם תמיד היו (והם רציניים וקשים מאוד). גם Google בעצמה פיזרה קורסים ותעודות לרוב.
אולי האמירה החדשה פה שזה יהיה רמה אקדמית אבל זה נראה לי חסר משמעות, כלומר לא נכון (לא שאני חושב שאקדמיה זה טוב, אבל קשה לחקות את זה בלימוד קצר). -
@dovid אמר בלימוד תכנות בקורס של גוגל:
@nigun שום מכללה לא לוקחת 4 שנים.
אתה מחליף בין תואר אקדמי לבין תעודת מכללה.
ורוב מי שהולך למכללה עושה זאת כדי לרכוש מקצוע, התעודה היא רק הוכחה. בלימודים אקדמיים לא רוכשים מקצוע אלא רק ידע עם תעודה.התבלבלתי כבר
האם מה שהמכללות החרדיות מציעות (בשלוש שנות לימוד + שנה מכינה) זה תואר אקדמי או תעודה?אולי האמירה החדשה פה שזה יהיה רמה אקדמית אבל זה נראה לי חסר משמעות, כלומר לא נכון (לא שאני חושב שאקדמיה זה טוב, אבל קשה לחקות את זה בלימוד קצר).
אני הבנתי שהם רוצים פשוט לשנות את המשוואה של דרישה של תואר אקדמי
כי במילא זה לא רלוונטי כ"כ לעבודה. -
@nigun אמר בלימוד תכנות בקורס של גוגל:
התבלבלתי כבר
האם מה שהמכללות החרדיות מציעות (בשלוש שנות לימוד + שנה מכינה) זה תואר אקדמי או תעודה?אני למדתי במכללה חרדית שנתיים כולל מכינה. איפה יש שלוש שנים + שנה מכינה?
אני הבנתי שהם רוצים פשוט לשנות את המשוואה של דרישה של תואר אקדמי
כי במילא זה לא רלוונטי כ"כ לעבודה.גוגל לא אחראית על מהלך על השמש או על התנהגות החברות, את עצמה היא תמיד יכלה לשנות. והרבה חברות באמת לא דורשים תואר אקדמי וזה נושא שנוי בויכוח שנים.
-
@dovid אמר בלימוד תכנות בקורס של גוגל:
אני למדתי במכללה חרדית שנתיים כולל מכינה. איפה יש שלוש שנים + שנה מכינה?
http://www.strausscampus.co.il/קמפוס-גברים/מדעי-המחשב/
אמנם כתוב שזה תואר ראשון
אבל זה מכללה.
אולי כל המכללות עברו להיות שלוחות של אונברסיטאות? -
@nigun להבנתי בתואר יש הוכחה שאתה השקעת ורכשת המון כלי חשיבה,
המון רקע ושפשוף עם עיקר הסוגיות התאורטיות של עולם המחשוב.
האם כל התיאוריה הזו מועילה במציאות? לכל מאמץ לימודי יש תמורה. האם זה שווה כשלעצמו? אני חושב שלא. אבל בהצטרף עם הכלי ששמו "תואר" שעוזר למצוא עבודה זה מהווה שיקול לרוב מי שהולך ללמוד. -