הצגת מסמכים בUWP
-
אני מנסה לכתוב אפליקציה פשוטה שתציג מסמכים (כמה ספרי קודש), יהיה בה אפשרות בחירה של ספר מבין כמה ספרים, דפדוף בספר, וחיפוש פשוט.
לאחר חיפוש בפורום מצאתי כמה קישורים שדוד ל.ט. הביא בזמנו, (ביניהם: קישור א' , קישור ב') בהם מוסבר כיצד להציג מסמך וורד בפלטפורמת WPF ע"י שימוש במחלקה FlowDocument, ובפקד FlowDocumentPageViewer.בWPF זה עובד מעולה!
העניין הוא שאני מנסה לבנות את האפליקציה בשימוש ב UWP - Universal Windows Platform (סתם כדי ללמוד משהו חדש.. וגם כי זה נשמע יותר טוב שזה יכול לרוץ על כל פלטפורמה (אם כי זה בעיקר מיועד לשימוש בדסקטופ, וגם ללא חיבור לאינטרנט (לכן זה לא מתאים לווב..)). ושם אינני מוצא דבר כזהמצאתי רק דבר שנקרא - RichTextBlock , אולם גם בו לא מצאתי את המאפין טקסט או מסמך כדי לקשר אליו טקסט.
כמו כן, אני רואה שבכלל אין לפלטפורמה הנ"ל את התמיכה ב FlowDocument.
למישהו יש קצת ניסיון עם הפלטפורמה הנ"ל??
כי גם בגוגל ובסטאק לא מצאתי לי מזור :?
תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים והמסייעים!!פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/04/2016 00:34 (+03:00)
-
ולא, מעולם לא כתבתי מאומה בפלטפורמה זו, שאכן יותר ויותר תעלה לכותרות בפרט בגלל הז'אמרין שהולך להיות בחינם.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/04/2016 14:01 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
תודה רבה על התשובה!
אז בעצם הוא אומר שאין בזה תמיכה :?
למה לא שילבו את זה גם??פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/04/2016 14:53 (+03:00)
-
מצאתי רק דבר שנקרא - RichTextBlock , אולם גם בו לא מצאתי את המאפין טקסט או מסמך כדי לקשר אליו טקסט.
עכשיו מצאתי כאן הסבר מפורט על האלמנט הזה, ולפי המבואר שם צריך להשתמש במאפיין Blocks ואליו להזין את האוייבקט של הטקסט.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/04/2016 16:42 (+03:00)