קניתי דומיין ב IONOS ואני רוצה אותו לגוגל
-
@NOKIA ב IONOS קיבלת תיבת מייל?
-
@NOKIA אמר בקניתי דומיין מה עכשיו?:
אפשר לדבר איתך במייל (צאט?)
אני מעדיף שלא.
ניכר שאתה לא מוצא ידיך ורגליך בנושא.
תדבר אם מישהו שאתה מכיר ומתמצא קצת בנושא. זה ממש לא דבר קשה.אני רואה עכשיו שיש לך GSUITE לעמותות, אם כן יותר טוב באמת לא לעשות מה שהצעתי למעלה אלא לחבר את הדומיין ישירות לג'מייל. אני מאמין שיש הדרכות די מפורטות של גוגל למתחילים. (עדיין תצטרך לשלם עבור הדומיין).
-
דבר ראשון סליחה ממי שנפגע חלילה
הייתי קצת בלחץ
אני מתחיל מהתחלה
........
שלום לכם
יש לי דומיין שקניתי באתר IONOS
ואני גם מקבל מגימייל לעמותות
עכשיו איך אני מחבר את הדומיין שקניתי לגוגל
כך שאני יוכל להשתמש בממשק ניהול של גימייל והכול ולא העברות וכו'
וגם למי אני ממשיך לשלם על הדומיין לגוגל או ל IONOS?
הייתי מובן?
ושוב סליחה ממי שעזר ולא הגבתי לו וכאן התודה לכל חברי הפורום היקרים שעוזרים כל העת בשמחה -
עד שאחרים שמכירים יותר יבואו ויענו אני אנסה כמה שאני יכול
להדרכה מפורטת ("כפית בפה") תצטרך לחכות למישהו אחר עם סבלנות שמכיר את ממשק הניהול של GSUITE.עכשיו איך אני מחבר את הדומיין שקניתי לגוגל
א.
דבר ראשון, אם אני מבין נכון כל חשבון GSUITE כבר משוייך לדומיין אחד. אי אפשר חשבון עסקי בלי דומיין. האם החשבון שלך כבר משוייך לדומיין שקנית? אם כן דלג על השלב הבא.ב.
יש ל-GSUITE ממשק ניהול, נכון? (אני מסביר את השלבים לפי ההנחה שאין ממשק ניהול בעברית, אם הוא גם בעברית מה טוב...)
בממשק הניהול אתה אמור למצוא את האיזור: Domains > Manage domains < Add domain alias
שם תעקוב אחרי ההוראות להוסיף את הדומיין שלך מ-IONOS. תצטרך לעבור תהליך קטן שמאמת שאתה הבעלים של הדומיין. אמור להיות הוראות מפורטות. אם אתה לא מסתדר באנגלית תעשה שימוש בתרגום גוגל. אם אתה עדיין לא מצליח להבין תשאול בפרטות על השלב שלא הבנת.ג.
עכשיו שהדומיין שלך "משוייך" ל-GSUITE תצטרך לדאוג שמיילים לדומיין הזה יעברו לג'ימייל בשביל זה יש ללחוץ על "Set up Google MX records" ולעקוב שוב אחרי ההוראות המפורטות.
אם אתה לא מסתדר באנגלית תעשה שימוש בתרגום גוגל. אם אתה עדיין לא מצליח להבין תשאול בפרטות על השלב שלא הבנת.וגם למי אני ממשיך לשלם על הדומיין לגוגל או ל IONOS?
אם קנית דומיין מ-IONOS אתה עדיין ממשיך לשלם להם עבור הדומיין.
-
-
@yossiz אמר בקניתי דומיין ב IONOS ואני רוצה אותו לגוגל:
@NOKIA אני מניח שבשלב כלשהו ברישום עבור חשבון GSUITE לעמותות הוצרכת להזין שם דומיין. אני גם משער שהיה שם הסבר איך לאמת שהדומיין שייך לך.
לא, אחרי שמקבלים אישור לקבלת GSUITE לעמותה, צריך להשלים תהליך של הגדרת דומיין וכו', כנראה הוא אוחז שמה.
@yossiz
-