איך אפשר לעשות מצגת שתקבל נתונים מהאינטרנט
-
@morvro9 איזה מידע
מאיפה הוא בא
לאן הוא הולך
או - לאן הוא יכול ללכת
איך הוא הולך?..מומלץ לפרט.
בלי קשר למה שתהיה התשובה - הדרך הכי נורמלית לעשות את זה היא טבלה בגוגל שיטס + גוגל שיטס API שתוכל לשלוח POST או GET מהטבלה או לטבלה, ודף אינטרנט רגיל - HTML - שהוא יהיה ה'מצגת' הוא יונק מהנתונים של הטבלה.
אפילו אפשר יותר פשוט - לאמבד chart של גוגל שיטס - בדף HTML - כמובן שזה מתעדכן אוטומטית. יש המון סוגי charts ויכול להיות שזה יהיה הפתרון עבורך.
גוגל https://www.google.com/search?q=using+google+sheets+for+live+grafh+website
-
@morvro9 אמר באיך אפשר לעשות מצגת שתקבל נתונים מהאינטרנט:
להטמיע אותו במצגת
מה הפירוש?
אני חוזר על מה ש @dovid כתב למעלה:
כדי שיוכלו לעזור לך, תתאר בדיוק ואל תחסוך במילים:א. מה המטרה שלך
"אני רוצה להציג על המסך טבלה שמתרעננת \ תמונות שמתחלפות - כל X דקות עם זמני היום"
ב. מה התוכנות שבהן אתה משתמש
"אני משתמש בתוכנה PowerPoint \ דפדפן Chrome"
ג. מה הידע שלך
"אני יודע קצת HTML" -
@OdedDvir סליחה על התגובה המאוחרת
א. מה המטרה שלך
אני רוצה לעשות שקופית כזו
בערך שתציג את זמני כניסת השבת כל שבוע בלי שאני אצטרך לגעת בה
ב. מה התוכנות שבהן אתה משתמש
אני משתמש בתוכנה PowerPoint ויש לי חיבור לאינטרנט
ג. מה הידע שלך
אני יודע קצת HTML וגם קצת גאווה
ליותר פירוט בגאווה אני יודע את הדברים הפשוטים (רקורסיות , עצמים כמו שרשרת חוליות,מחסנית ,עץ בינארי וכדו' לולאות תנאים בקיצור בקטנה לא משהו רציני)
@chv
@dovid -
עלה לי רעיון מצוין שאני חושב שהוא הפיתרון בשבילי
אני יצרתי מאקרו ע"י התוכנה MacroRecorder שהמאקרו הזה נכנס לאתר עם זמני כניסת השבת ומעתיק לי ממנו את הזמנים ומכניס אותם למקום במצגת וזה יצא מצויין !!!!!!!
עכשיו אני רוצה לעשות שאני לא אצטרך להפעיל את המאקרו הזה כל שבוע אלא המחשב יפעיל אותו לבד כל יום ראשון בשעה 5 בבוקר (המחשב יעבוד באותו זמן) וכן אני רוצה שהוא יעשה את זה גם בהדלקת המחשב
זה לא נשמע לי כל כך מסובך ויש פה כאלה תותחים שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי- המאקרו יכול לפעול גם ע"י לחיצה על המקשים cntrl+shift+w או שפותחים אותו ולוחצים על play
*קרדיט ל @chv שהסביר על התוכנה הזאת באתר שלו
הסבר נמצא באמצע