-
שלום וברכה
אני מחפש לפיתרון לבעיה כדלהלן:
יש לי ידיד שמפעיל מכונות כביסה וייבוש במוסד לימודי, המכונות כביסה הם ביתיות ואים בהם מערכת סליקה, התשלום על הכביסות מתבצע באמצעות קופה שמונחת בסמוך.
דא עקא שהרבה דוחים את התשלום וחלק אפילו לא משלמים כלל וכדומה.
הוא מעונין לגרום לכך שלא יוכלו לעשות כביסה וייבוש ללא תשלום מראש.
האם שייך לחבר מכונות כביסה וייבוש למחשב וכיצד?
מה עלות פיתוח מערכת שכזו?
מה עלות מכשיר מטבעות לתשלום (כולל תשלום באמצעות שטרות)?
אשמח לכל פיתרון.
תודה -
@משתמש-מקצוען יש חברות שמשווקות מכונות תעשיתיות מובנות עם מכשיר מטבעות.
-
בדיוק לכן הדגשתי שזה מכונות ביתיות, ואני מעונין להרכיב עליהם סליקה בדווקא.
מכונות תעשיתיות לא יכולות להיכנס למבנה מסיבות טכניות של גודל וכדומה. -
@משתמש-מקצוען אולי הפעלה לפי שעות יכול להיות פתרון, עם מכשיר מטבעות פשוט של מזגנים.
-
המכשירים הפשוטים של המזגנים בבתי כנסיות (של שיינין) טיפשים מדי בשביל העסק הזה.
אני יצטרך פיתוח או משהו כזה כבר מפותח. -
@משתמש-מקצוען אמר בפיתרון לסליקה ממוחשבת למכונות כביסה וייבוש:
אני יצטרך פיתוח או משהו כזה כבר מפותח.
מה זה יעזור לך אם המכונה לא משתפת פעולה?
תעשה שעולה חצי שעה נגיד 3 ש"ח, אם מישהו לא שם מספיק כסף, ובחר תוכנית ארוכה יותר, זה יתנתק לו באמצע ויצטרך להוסיף כסף.
הבעיה שיש מכונות שמתאפסות לגמרי לאחר ניתוק חשמל.אולי אפשר לעשות איזה קומבינה, שכל זמן שאין כסף המכונת מטבעות תשדר למכונת כביסה כאלו הדלת פתוחה (צריך לשחק עם המגען של הדלת), ואז לא יוכלו להפעיל עד שמכניסים כסף וסוגרים את הדלת...
-
@משתמש-מקצוען אתה מחפש פתרון תשלום? כלומר מכונה?
או שאתה מחפש סליקה (אשראי)?
אם כוונתך למכונה מחזירה עודף + שטרות ואשראי לא פחות מ10.000 ש"ח @מנצפך יוכל אולי לעזור לך.
אני הייתי מציע שאם הכוונה לתשלום הכולל אשראי לחבר בקר למכונה שרק הוא יוכל להפעיל אותו, הבקר יקבל פקודה טלפונית להפעלת המכונה, (לא חייבים אינטרנט מספיק סמס או צינתוק)
כדי להפעיל יבוצע תשלום באשראי, או הטענת מזומן ערך צבור במשרד המוסדמאחת ל -
המחיר לא מרתיע אותי, תאמינו לי ששוה להשקיע בזה אפילו 30,000 שקל כדי שלא יוכלו להשתמש ללא תשלום זה השקעה שבפחות מחמש חודשים מחזירה את עצמה ואז מתחילים הרווחים להכפיל את עצמם.
אני צריך מכונת תשלום, אני מודע שהיא עולה כ10,000 שקל, אני צריך חוץ מזה איזה תוכנה שתתוכנת בשביל זה (או שיש משהו דומה קיים שניתם להתאמה), התכנון אמור להתבצע בערך בצורה הבאה, ניתן לבחור במכשיר את אורך המכונה לדוגמא שעה או שעתיים, והמכשיר נותן חשמל לפי הזמן למכונה.
אין לי צורך באשראי [- במאמר המוסגר הכל שחור...]
אין -
@משתמש-מקצוען כתבת סליקה.
אני לא יודע אם נכון לתת מנת זמן למכונה כי כל מכונה גם אם אמורה לקחת 48 דקות או 123 דקות לא בהכרח יהיה מדוייק.
הנכון בעיני הוא להפעיל משהו עד לסיום פעילות המכונה. -
@A0533057932 אמר בפיתרון לסליקה ממוחשבת למכונות כביסה וייבוש:
@WWW נתקלת במכונה תעשייתי בעלת חימום עצמאי למים?
כלומר שפועלת כמו הביתי רק בעלת תשלום?ברור.
-
@משתמש-מקצוען אמר בפיתרון לסליקה ממוחשבת למכונות כביסה וייבוש:
המחיר לא מרתיע אותי, תאמינו לי ששוה להשקיע בזה אפילו 30,000 שקל כדי שלא יוכלו להשתמש ללא תשלום זה השקעה שבפחות מחמש חודשים מחזירה את עצמה ואז מתחילים הרווחים להכפיל את עצמם.
אני צריך מכונת תשלום, אני מודע שהיא עולה כ10,000 שקל, אני צריך חוץ מזה איזה תוכנה שתתוכנת בשביל זה (או שיש משהו דומה קיים שניתם להתאמה), התכנון אמור להתבצע בערך בצורה הבאה, ניתן לבחור במכשיר את אורך המכונה לדוגמא שעה או שעתיים, והמכשיר נותן חשמל לפי הזמן למכונה.
אין לי צורך באשראי [- במאמר המוסגר הכל שחור...]
איןאתה שוב פעם חוזר על הנ"ל.
יש מכונות מזגנים עם אפשרות לעודף, ואפשר להגדיר כמה יעלה כל יחידת זמן.
הבעיה היחידה מה יקרה אם יכניס פחות כסף מאורך התוכנית, פשוט זה יכול להתאפס ולהתחיל מההתחלה.