ב8 GB לא עובד ו32 GB עובד ??
-
תגובה: טייפ טושיבה שלא קורא את הUSB - עזרה
היה לי בעיה שדיסק און קי של 8GB לא עובד בטייפ של טושיבה ו @בערל אמר לי ש
ו @בערל אמר בטייפ טושיבה שלא קורא את הUSB - עזרה:@מעמד בכדי להיות בטוח, כדאי לבדוק בכונן של 4 ג'יגה. אולי זה לא תומך ביותר מזה..
והעצה ש @בערל באמת עבדה
וקניתי היום און קי של 32 GB ש16 GB מתוכו מלא, הכנסתי אותו לטייפ ואחרי כמה שניות.... עובד !!
אז למה ב 8 לא עובד ??
יש למישהו הסבר ? -
ו @בערל אמר בטייפ טושיבה שלא קורא את הUSB - עזרה:@מעמד בכדי להיות בטוח, כדאי לבדוק בכונן של 4 ג'יגה. אולי זה לא תומך ביותר מזה..
והעצה ש @בערל באמת עבדה
וקניתי היום און קי של 32 GB ש16 GB מתוכו מלא, הכנסתי אותו לטייפ ואחרי כמה שניות.... עובד !!
אז למה ב 8 לא עובד ??
יש למישהו הסבר ?@מעמד אני לא יודע על מה מדובר אבל תבדוק שזה על FAT32
-
@מעמד אני לא יודע על מה מדובר אבל תבדוק שזה על FAT32
@יעקב-ישראל
@מעמד אמר בטייפ טושיבה שלא קורא את הUSB - עזרה:@משחזר-מידע אמר בטייפ טושיבה שלא קורא את הUSB - עזרה:
FAT32 ?
כן זה
-
והעצה ש @בערל באמת עבדה
אז למה ב 8 לא עובד ??
יש למישהו הסבר ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות