iif בבונה הביטויים באקסס
-
אני רוצה שאם יהיה מסומן בתיבת סימון (true) שיחזיר לי את כל הרשומות ואם לא שיחזיר לי את הפונקציה GetUserName() ע''כ עשיתי נוסחת iif כזו
IIf([Forms]![BookListUser2]![AllUsers]=true,"",GetUserName())
ומשום מה כאשר מסומן הוא לא מתייחס ל "" שעשיתי ולא מחזיר רשומות כאילו כתבתי לו null ניסיתי לכתוב את הפרמטר הזה Is Not Null וגם לא עזר
מה טעיתי... -
@OdedDvir יש לי שאילתה פשוטה
עשיתי בהתחלה סינון בעמודה לפי הפונקציה לעיל
אח''כ החלטתי להוסיף תיבת סימון שבעת שהתיבה מסומנת הוא לא יסנן את העמודה הזו (כאילו אין פרמטר לסינון) הבעיה היא שאחרי שכתבתי את הiif הוא או נותן לי את הסינון או שהוא לא מוצא כלום -
@OdedDvir
משהו מוזר הקוד הזה מוחק לי את המשתמש הגלובלי שעשיתי
אני יתן לך את הקוד במלואוPrivate Sub AllUsers_AfterUpdate() If GetUserName = "אורי" Then If Me.AllUsers Then Me!BookListUser1.Form.Filter = "" Else Me!BookListUser1.Form.Filter = "UserName='" & GetUserName() & "'" End If Me!BookListUser1.Form.FilterOn : Exit Sub Else msgok "שגיאה!@אין לך הרשאות צפיה@פנה למנהל התוכנה@" Me.AllUsers = False Me!BookListUser1.Requery End If End Sub
עוד דבר אני צריך שבברירת המחדל הוא יעשה סינון ורק אם אני מסמן שיביא את כל הרשומות
-
@אוריי אמר בiif בבונה הביטויים באקסס:
@OdedDvir
משהו מוזר הקוד הזה מוחק לי את המשתמש הגלובלי שעשיתילא הבנתי כוונתך.
עוד דבר אני צריך שבברירת המחדל הוא יעשה סינון ורק אם אני מסמן שיביא את כל הרשומות
את זה תוכל להגדיר במאפייני הטופס
מסנן=UserName=.....
סנן בעת טעינה -
@OdedDvir אמר בiif בבונה הביטויים באקסס:
@אוריי אמר בiif בבונה הביטויים באקסס:
@OdedDvir
משהו מוזר הקוד הזה מוחק לי את המשתמש הגלובלי שעשיתילא הבנתי כוונתך.
אני אסביר יש לי שם משתמש וסיסמה והפונקציה הזו GetUserName() שומרת כל הזמן את שם המשתמש שפתח את האקסס (משתמש גלובלי) וכאשר הכנסתי את הקוד האחרון ואני לוחץ על תיבת הסימון הוא מוחק מהזיכרון את שם המשתמש ואז הוא מחזיר שגיאה שאין לי הרשאות..