חישוב חשבונות מול שוכר
-
האם יש אתר או כל מחשבון אחר בו ניתן לרשום מונה כניסה ויציאה והוא מחשבן את המחיר שאמורים לשלם?
ואני יפרט יש ברשותי מונה בעת הכניסה לדירה ואת המונה שעזבו ואני מעוניין לחשבן כמה אמורים לשלם על הזמן הזה -
@A0533057932 באתר של חברת חשמל יש מחשבון צריכה
-
@A0533057932 מה התאריך קשור?
אתה צריך כלי שיחשב לך פער בין המונה היום למונה לפני חצי שנה כפול תעריף חשמל.
תעשה אקסל פשוט -
@A0533057932 לחברת חשמל אין מידע בכל רגע נתון על כמה עומד המונה, בכל קריאת מונה הם בודקים את הפער בין הקריאה הקודמת לקריאה הנוכחית
-
@A0533057932 ראיתי ברחובות ב"ב פרסומים על מערכת אוטומטית שעושה לך את כל החישובים האלו לא רק של חשמל אלא גם של מים וגז וכד'
-
@שמעון-לאופר מדובר על שעון למיטב ידיעתי שמחשב תעוז ועלותו 7.000 ש"ח לא נראה לי רלוונטי עבורו, בבית רגיל אין מונה תעוז
-
@A0533057932
היסטורית מחירים יש כאן משנת 2002 הבעיה היא שזה מגיע כקובץ pdf כך שצריך מישהו שיהפוך את זה לטבלת אקסל
ומזה הדרך פשוטה -
@A0533057932 אמר בחישוב חשבונות מול שוכר:
האם יש אתר או כל מחשבון אחר בו ניתן לרשום מונה כניסה ויציאה והוא מחשבן את המחיר שאמורים לשלם?
אני משתמש עם הטופס הזה:
https://drive.google.com/file/d/1UhGz2EqsYjhxnf-gnyBQsPjQlmqGLb4Z/view?usp=sharing{קודם להוריד למחשב, ורק אז להדפיס}
הגעתי למסקנא שאין טעם לעשות את זה עם אקסל או תוכנה, זה כל כך מופשט שלכל מקום יש את החישוב שלו, וזה גם חישוב מאוד פשוט לכל חודש, אז זה לא כזה נורא.
-
@by6199 אמר בחישוב חשבונות מול שוכר:
@שמעון-לאופר מדובר על שעון למיטב ידיעתי שמחשב תעוז ועלותו 7.000 ש"ח לא נראה לי רלוונטי עבורו, בבית רגיל אין מונה תעוז
זה כל הרעיון שתחליף לתעו"ז ואז אתה אמור להרוויח כסף (בד"כ עושים את זה ביחד עם הגדלה וכו', זה עוד כמה אלפי שקלים), תלוי מאד באיזה שעות נמצאים בבית, אבל בד"כ זה רווחי.
זה מאד יקר, אבל לפעמים שווה את הכאב ראש...ד"א יש לך את המספר שלהם?
-
@מטעמים אמר בחישוב חשבונות מול שוכר:
@A0533057932 אמר בחישוב חשבונות מול שוכר:
אני משתמש עם הטופס הזה:
https://drive.google.com/file/d/1UhGz2EqsYjhxnf-gnyBQsPjQlmqGLb4Z/view?usp=sharing{קודם להוריד למחשב, ורק אז להדפיס}
הגעתי למסקנא שאין טעם לעשות את זה עם אקסל או תוכנה, זה כל כך מופשט שלכל מקום יש את החישוב שלו, וזה גם חישוב מאוד פשוט לכל חודש, אז זה לא כזה נורא.
זה הרבה רעיונות יפים
אבל כעת שצריך לחשבן 3 שנים אחורה האם השוכר צריך לשלם תוספת או שמגיע לא החזר הם לא כל כך רלוונטים
אבל אני מבין שאין פיתרון