פרסום תוכנה - היכן מומלץ?
-
אני בכוונה לא נכנס לפרטים, כדי שלא חלילה לחרוג מהכללים
ההודעה או הנושא לא באים למטרת פרסום, ללא אישור ספציפי לכותב ולהודעה ממנהלי הפורום (יוצאת מכלל זה קטגוריית המרחב הפרטי).
היכן מומלץ לפרסם תוכנה אונליין לציבור החרדי? האם כאן אפשר, במרחב הפרטי?
פרסום מקביל: אין לפתוח נושא בתחומים על נושא שנפתח על ידי אותו כותב (או מי מטעמו) בפורום/אתר אחר במקביל, ולהיפך - אין לפתוח בפורומים אחרים נושא שנפתח פה, אלא אם כן מדובר בנושא של בקשת עזרה וכדומה ועברו שלושה ימים לפחות מהפרסום המקורי בהם לא התקבלה העזרה המבוקשת בנושא. נושאים קריטיים בזמן ובחשיבות כמו השבת אבידה לא בכלל הזה.
האם זה אומר שאי אפשר לפרסם גם בפורומים אחרים?
-
@OdedDvir אמר בפרסום תוכנה - היכן מומלץ?:
אני בכוונה לא נכנס לפרטים, כדי שלא חלילה לחרוג מהכללים
ההודעה או הנושא לא באים למטרת פרסום, ללא אישור ספציפי לכותב ולהודעה ממנהלי הפורום (יוצאת מכלל זה קטגוריית המרחב הפרטי).
פרסום מקביל: אין לפתוח נושא בתחומים על נושא שנפתח על ידי אותו כותב (או מי מטעמו) בפורום/אתר אחר במקביל, ולהיפך - אין לפתוח בפורומים אחרים נושא שנפתח פה, אלא אם כן מדובר בנושא של בקשת עזרה וכדומה ועברו שלושה ימים לפחות מהפרסום המקורי בהם לא התקבלה העזרה המבוקשת בנושא. נושאים קריטיים בזמן ובחשיבות כמו השבת אבידה לא בכלל הזה.
האם זה אומר שאי אפשר לפרסם גם בפורומים אחרים?
אני יכול לפרסם לך שלח לי מייל
ל QJDTOP@GMAIL.COM -
@QJDTOP אמר בפרסום תוכנה - היכן מומלץ?:
לכך זה מיועד. אני חושב.
לכאורה אין הכוונה לזה, אלא לדיונים.
אבל @dovid צריך להכריע.