מנוע חיפוש מה צריך?
-
-
@A0533057932 אמר במנוע חיפוש מה צריך?:
נראה לי שהיה פעם אפליקציה כזאת באחת הסינונים דפדפן לאתרי ממשלה בלבד)
בהדרן
-
@dovid אמר במנוע חיפוש מה צריך?:
@QJDTOP
לפי מה ש@A0533057932 פירשן אותך, שאתה רוצה אפליקציה שהיא דפדפן שיש בו חיפוש שלא זולג לאתרים אחרים, אז זה לא מתאים לך.
אתה צריך לפתח כזאת אפליקציה, זה לא מאוד קשה.יש לי שרת אבל איך אני מתקדם לעבוד עם החיפוש של גוגל?
ליצור משהו עצמי על השרת?
תודה רבה -
@QJDTOP לא צריך שרת, ולא צריך לפתח גוגל חדש.
(אם זה היה נדרש אז השירות של cse של גוגל עושה את העבודה אבל צריך להיות מתכנת וזה גם עולה כסף אם אני לא טועה).
כי גם אם יש לך חיפוש מוגן עדיין קישורים בתוך האתרים יישארו פתוחים.
לפי מה שמתואר נדרשת אפליקציה שמכילה דפדפן ומונעת כניסה לדפים לא מורשים ואולי גם מסירה תוצאות חיפוש של אתרים כאלו מדף תוצאות החיפוש של גוגל. -
@dovid אמר במנוע חיפוש מה צריך?:
@QJDTOP לא צריך שרת, ולא צריך לפתח גוגל חדש.
(אם זה היה נדרש אז השירות של cse של גוגל עושה את העבודה אבל צריך להיות מתכנת וזה גם עולה כסף אם אני לא טועה).
כי גם אם יש לך חיפוש מוגן עדיין קישורים בתוך האתרים יישארו פתוחים.
לפי מה שמתואר נדרשת אפליקציה שמכילה דפדפן ומונעת כניסה לדפים לא מורשים ואולי גם מסירה תוצאות חיפוש של אתרים כאלו מדף תוצאות החיפוש של גוגל.קודם איך אני עושה שיחפש אתרים מדומיינים מסויימים אחרי זה אני יחסום מה שצריך בעז"ה
נ.ב.
הרעיון שלי זה ליצור את זה בתור אתר ואז אני בונה אפליקציה שמתחבר לאתר ואז אפשר רק לחפש דברים -
@יוסף-בן-שמעון אמר במנוע חיפוש מה צריך?:
@QJDTOP נראה לי שאני יודע מה הדרך הסלולה כדי להגיע לתוצאה שאתה רוצה, אבל אני פוחד שאשקיע בכתיבת תגובה והיא לא תקבל את תשומת הלב הנצרכת.
תודיע לי אם אתה מעוניין שאכתוב לך את תגובתי, ואתה תקרא אותה ותשתדל להבין אותהבעז"ה בלנ"ד
-
@QJDTOP איך נראה האשכול הזה במבט מבחוץ:
פותח האשכול שאל שאלה, כל המגיבים באשכול ניסו להבין את השאלה, בררו פרטים, העלו השערות, והציעו פתרונות על סמך ההשערות שלהם, פותח האשכול מגיב להצעות, אך זה נראה שהמגיבים עדיין נבוכים בכוונתו, וממשיכים להסתמך על השערות שלהם או של אחרים.
מה ניתן להסיק מזה:- חסרים פרטים חיוניים בשאלה
- בלי אותם פרטים חסרים אי אפשר לעזור ולתת את הפיתרון הנכון
- פותח האשכול ניסה להשלים את הפרטים במשך האשכול, אבל כנראה הוא לא הצליח לתפוס אילו פרטים המגיבים צריכים כדי לענות.
מהי אם כן הדרך הנכונה להיעזר?
- לקרוא שוב בעיון את כל התגובות באשכול.
- לנסות להבין מה כל אחד הציע.
- להגיב לתשובות עם התייחסות ישירה לדברי המשיב, לכתוב אם תשובתו עזרה, ואם לא, להסביר למה תשובתו לא מקדמת את השואל למטרה הנצרכת.
- לנסות להבין אילו פרטים המגיב מעוניין לשמוע כדי לענות על השאלה שלשמה נפתח האשכול.
- לספק את הפרטים הנצרכים
- במקרה שלא מובן מדברי המגיב אילו פרטים צריך להוסיף, לכתוב למגיב בצורה ברורה מה כן מובן מדבריו ומה לא מובן.
אקווה שעזרתי בהצלחה