מחפש משרה למתכנתת מוכשרת בהפרדה מלאה
-
שלום וברכה
אני מחפש עבור אברך שאשתו סיימה תואר במדעי המחשב בהצלחה מאוד גבוהה ב"ה, (אני לא נכנס ואבקש לא להיכנס לנושא, האם מותר לעשות תארים או לא, כיון שהם עשו זאת על פי הוראת רב וזה לא הנושא לדיון).
אך עדיין לא מצאו עבודה בהפרדה מלאה בין גברים לנשים ועקב כך היא תקועה כבר זמן מה.
מידיעה, היא ב"ה הצליחה מעל ומעבר בלימוד המקצוע ויש לה יכולת מרשימה, אך הם עומדים בגבורה בפיתויים של הצעות עבודה שאינם מספיק בהפרדה בין גברים לנשים.
אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא לה עבודה כאוות נפשם, ברכות על ראשו.
מדובר באברך שתורתו אומנתו ואם חלילה לא ימצא עבורה עבודה כפי הנראה הוא יהיה מוכרח לשאת בעול הפרנסה, וצר לי מאוד לראותו בכך.
לא מזמן הם מצאו עבודה טובה שבע"פ הייתה הסכמה והבנה שהיא תשב במיקום נפרד מגברים, ובהתחלה כל עוד היה אסור לצאת מהבית לעבודה היא עבדה מהבית, לאחר שהתחילו ההקלות וניתן היה לצאת לעבודה הוברר לה שלמעשה זה לא בדיוק, ואין מספיק הפרדה, ועקב כך לצערם היא הגישה מכתב פיטורין.
לכן אשמח מאוד למי שיוכל להמליץ על מקום עבודה המתאים לנשים חרדיות/מבית חסידי.להלן פירוט קצר של ההשכלה:
Technical Skills
Frameworks: Visual Studio, Pycharm, PLSQL, .Net, Rhapsody.
Software languages: C++, C, Python, C#, Assembler.
Databases: MongoDB, SQL.
Tools: Git, working in collaboration in Github.
Self-study (basic knowledge) : Django, HTML, CSS, Java Script, React.
Languages
Hebrew - Native | English - High level of reading, writing and speaking.מי שיכול לעזור בהצעת מקום מתאים, או איפה ניתן לחפש, אשמח אם יוכל ליצור איתי קשר במייל 7226644@gmail.com
תודה -
@yits אמר במחפש משרה למתכנתת מוכשרת בהפרדה מלאה:
באיזה איזור אתם מחפשים עבודה?
בעיקר ביתר/ירושלים/בית שמש.
גם איזור טבריה בא בחשבון.@yits אמר במחפש משרה למתכנתת מוכשרת בהפרדה מלאה:
והאם ניסיתם בחברות קבלן החרדיות (שם כמעט ולא מתייחסים לתואר רק לניסיון
אשמח אם תפרט יותר כוונתך, איזה חברות.
תודה -
@חוקר אמר במחפש משרה למתכנתת מוכשרת בהפרדה מלאה:
בעיקר ביתר/ירושלים/בית שמש.
לא ידוע לי על חברות הייטק בביתר ובית שמש (אולי משרדים קטנים שזקוקים למתכנת - אבל לא בתי תוכנה)
ובירושלים יש קצת חברות הייטק ובעיקר אינטל (ומובילאיי) ועוד, ורוב החרדיות עובדות שם במשרדי ממשלה (ביטוח לאומי וכדו')
ובקורות חיים עבודה במשרד ממשלתי לא נחשבת לניסיון.גם איזור טבריה בא בחשבון.
אני חושב שבטבריה אין כלום בתחום ההייטק רק בחיפה ובקריות או באיזור יוקנעם.
האיזור החרדי הכי טוב להייטק הוא בני ברק והסביבה.
אם זה מעניין אני יכול לנסות לבדוק בחברה שאשתי עובדת. -
@nigun אמר במחפש משרה למתכנתת מוכשרת בהפרדה מלאה:
אולי @חגי-פאהן יודע?
מי יתן ידעתי אמצאהו. זה דבר שרבים מחפשים.
רבי נחמן מברסלב מספר (בתוך מעשה מבעל תפילה) על מדינה של ממון, שכל מי שיש לו יותר ממון כך הוא חשוב יותר, עד דרגה של כוכבים ומלאכים וע"ז. ומי שיש לו רק מעט הוא לא בן אדם אלא חיה.
ושמעתי יותר ממשפיע אחד שאומר שמדינת הממון זה כאן. כשכל מה שעומד לנגד עיניהם של בעלי החברות הוא הממון, לך דבר איתם על הפרדה.
לענייננו, גם משרות שאני מפרסם לעתים, אין בהן הבטחה להפרדה (ואני סה"כ מנסה לקבל משהו מהחברה בשיטת חבר מביא חבר). אמנם גם אין חיוב שלא תהיה, פשוט צריך לדרוש. ואז לא יקבלו אותך. -
-
רוב המתכנתות מחפשות יציבות וסדר, מכיוון שהם צריכות לפרנס ולתחזק בית
ואין להם אפשרות לקחת פרוייקטים שלפעמים ימשכו הרבה לתוך הלילה.יש כאן לינק למשרות בביטוח לאומי יש שם הרבה עובדות חרדיות (אני לא יודע בדיוק היכן ומה ההפרדה)
https://www.btl.gov.il/About/jobs/Pages/default.aspxאבל צריך לקחת בחשבון שרוב המכרזים במדינה הם תפורים.
-
@clickone אמר במחפש משרה למתכנתת מוכשרת בהפרדה מלאה:
כי בחברות קבלן השכר בהתאם.... (ייתכן שבצדק. איני יודע)
מתחילים בשכר מינימום ויש העלאה אחרי שנה,
וכרגיל יש העלאה כל שנה וכיום יש אפשרות להגיע למשכורת מעל 15 בהרבה מקומות (לא אחרי 3 שנות ניסיון) וגם יש חריגים עם משכורות של 20 וזה כרגיל במעבר ממקום עבודה. -
@חוקר אמר במחפש משרה למתכנתת מוכשרת בהפרדה מלאה:
אני לא רוצה להיות גזעני, אבל רוב עצמאים הם גברים, אם אני לא טועה.
תיקון קטן, רוב המתכנתים בעולם גברים.
(יותר נכון 91.5%,ע"פ stackoverflow 2020 )
זה שבציבור שלנו הרוב נשים זה לא תופעה רגילה
יתכן מאוד שאם תבדוק את האחוזים של העצמיים בציבור החרדי תגיע ליחסים דומים.אבל אדרבה, יש לך רעיון משהו להתחיל?
זה לא חייב להיות שחור לבן, היא יכולה לחפש עבודה, ותוך כדי לעשות פרוייקטים מהצד
אגב חשבתי בדיוק לחפש מתכנת C שיתקן את הבאג הזה (לכאורה באג בהקראת מספרים בfreeswitch)
אמנם אני יכול לכתוב משהו לבד ואיכשהו לעבוד עם זה מבחוץ
אבל אם יהיה מחיר סביר למה לא לתקן את הבעיה מהשורש?
(כמובן אחרי שאני יבדוק קצת יותר לעומק מה הבאג?+מציאת לקוח שיממן את זה)