חידה: 1800+הוט+ימות המשיח=לופ? עזרתכם בבקשה!
-
בהמשך לפוסט הזה ולאחר ש @Shmuel754 היקר הפנה אותי לבדוק מהם את פלט השיחות, זה כבר הפך לסוג של חידה.
אני ממש מבקש, ממי שיכול שיקדיש לזה דקה מזמנו כדי לעזור לי בעניין, זה נזק של מאות (קרוב לאלף) ש"ח בחודש...
בשבועיים האחרונים הוצאתי מהוט את הפירוט שיחות (שבוע וחצי לקח להם בשביל לשלוח את זה כקובץ טקסט..), וניהלתי עשרות שיחות, ואלו תוצאות הביניים.
ראשית הסבר קצרצר, ואחריו צילומי מסך מהפירוט.
יש לי מערכת בימות המשיח שמגיעים אליה באמצעות חיוג ל1800. את הקו עשיתי בהוט וקיבלתי גם חבילת שיחות ללא הגבלה. הבעיה מתחילה כשמגיעים אלי חיובים מנופחים, הרבה מעבר לסכום הגלובלי.
אחרי שיחות חלק מהנציגים טוענים שזה בהגבלה של 3000 דק' לחודש. וחלק אומרים שזה באמת ללא הגבלה והחיובים הם תוצאה של משהו אחר.
ושלושה גורמים הם:
- קו ה1800
- מספר הצל (מתחיל 077 נגמר ב 2138)
- מספרי המערכת שלי בימות (שתי מספרים: 03#####200, והשני 079####017)
עכשיו לתמונות.
כאן רואים את תחילת פירוט השיחות. המחייג הוא מספר הצל, המחויג הוא מספר המערכת הראשון שלי (03), והחיוב 0. בהתאם להסכם שהשיחות הינן ללא הגבלה.תמונה 2:
כאן רואים שינוי קטן במספר המחויג. כנראה לא משמעותי. החיוב עדיין 0.
תמונה 3:
כאן יש שינוי במספר המחייג, שינוי במחויג (עוד מעט אפרט על זה), ומתחיל חיוב.תמונה 4:
אותו דבר בעצם, רק זה חיובים על הוצאת שיחה לרשתות סלולריות.עכשיו הנציג, לפני שהוא התבלבל סופית, ניסה להסביר טענה שעליה הייתי רוצה שתחוו דעתכם.
הוא שאל אותי האם אני מפעיל עם המספר הזה מרכזיה. כשאמרתי לו שכן (אני לא ממש יודע מה זה מרכזיה...)
אז הוא אמר לי שזה נראה שיש פה איזה לופ, ששיחות מנותבות החוצה מהמנוי, חוזרות אל תוך המנוי, וממנו.... (נחסוך ממכם את זה. אולי לא? זה היה ממש משעשע)מה שבאמת כן קורה זה שיש שלוחת ניתוב במערכת שלי בימות, שמפנה מהמאזינים, אל מנהל המערכת. ואילו בפירוט שיחות רואים הפוך, שזה כאילו מחייג אל המאזינים. (הטלפונים האקראיים המחויגים שעליהם מתחיל חיובים - זה המאזינים).
זהו, הוא התיאש המסכן, וארגן לי שיחה נוספת עם המנהל. (שיחות קודמות לא הניבו הרבה. המנהלים שאני דיברתי איתם הם בני דודים, ולא מבינים יותר מדי. הם רק חוזרים על מה שהם רואים, בלי להביר מה באמת קורה.)
אני בכל מקרה רוצה להגיע מוכן. מישהו יכול לנסות להסביר לי מה קורה כאן?
-
@ZACK אמר בהנציג והמנהלים לא יודעים, אולי אתם תדעו?.. 1800+הוט+ימות המשיח=עזרתכם בבקשה!:
התיאש המסכן, וארגן לי שיחה נוספת עם המנהל. (
האופצייה של הלופ הגיונות מאוד!!!
כבר היו לי מקרים בחישובים בימות המשיח של יחידות על מאות יחידות שירדו בגלל לופ שחושב שמעולם לא היה.
אני יסביר.
היה הפניה למי שחסוי למספר לגילוי חסוי וממנו הפנייה אלי, הקו לא היה זמין השיחות כביכול רצו הלו"ש במשך שעות לפחות ברמת החישוב (אף אחד לא חושב שבן אדם עמד על הקו 5 שעות הלו"ש ולא דיבר איתי..) -
@by6199 אמר בהנציג והמנהלים לא יודעים, אולי אתם תדעו?.. 1800+הוט+ימות המשיח=עזרתכם בבקשה!:
@ZACK אמר בהנציג והמנהלים לא יודעים, אולי אתם תדעו?.. 1800+הוט+ימות המשיח=עזרתכם בבקשה!:
התיאש המסכן, וארגן לי שיחה נוספת עם המנהל. (
האופצייה של הלופ הגיונות מאוד!!!
כבר היו לי מקרים בחישובים בימות המשיח של יחידות על מאות יחידות שירדו בגלל לופ שחושב שמעולם לא היה.
אני יסביר.
היה הפניה למי שחסוי למספר לגילוי חסוי וממנו הפנייה אלי, הקו לא היה זמין השיחות כביכול רצו הלו"ש במשך שעות לפחות ברמת החישוב (אף אחד לא חושב שבן אדם עמד על הקו 5 שעות הלו"ש ולא דיבר איתי..)וזה יכול להיות גם עם שלוחת ניתוב?
איזה עוד שלוחות יכולות ליצור לופ כזה?
ואיפה הבעיה, אצל ימות או אצל הוט? כלומר, מי אשם בלופ הזה? -
@ZACK במקרה שלי זה היה עם ניתוב, היה הפניה מטלפון למערכת שניתבה אלי עם מספר גלוי וחוזר חלילה למרות שבפועל אחרי דקה או שנים הבן אדם ניתק בוודאות, אבל הלופ המשיך במערכות מבחינת חיובים.
האם קיים או לא?
אם תעשה בדיקה על חיובי יחידות זה יוכל להיות תועלת עבורך.. -