שתי פעולות על פקד אחד באקסס
-
הנכון הוא בארוע עליית לחצן עכבר
Private Sub פקודה51_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub
-
@רחמים אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
Private Sub פקודה51_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub
במקש שמאלי לאחר ביצוע הפעולה הוא מוציא את האופציה המובנית של מקש שמאלי איך אפשר לבטל את זה ?
תודה
ככה:
-
@מנחם
ברור שהחלפתי
שם הפקד הוא 2000
וזה הקוד שכתבתי בעליית לחצן עכברPrivate Sub Ctl2000_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub
אולי הייתי צריך לשנות עוד משהו?
-
@חייםיודלביץ אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
במקש שמאלי לאחר ביצוע הפעולה הוא מוציא את האופציה המובנית של מקש שמאלי איך אפשר לבטל את זה ?
תודה
ככה:
-
@chagold אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
@אוריי אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
@מנחם
תודה חבל ש @רחמים לא כתב את זה מפורש כי לא הבנתי את זה מדבריו
עובד מצויין
לא הצלחתי להפעיל מקש אמצעי
לאיזה מקש מדובר?לחיצה על הגלגל
זה ספציפית לא עובד..
-
אחרי שעברתי לפקודה הזו
נוצרה לי בעיה
כי אני עשיתי על כל פקד כך:Private Sub Ctl1_Click() Ctl0_Click End Sub
שמפנה לפקד 0 ושם עשיתי את כל הפקודה
אבל לאחר שאני עובר לפקודה בעת עליית לחצן עכבר אני לא מצליח להפנות אליו
ניסתי את זה וגם לא עובדPrivate Sub Ctl1_Click() Ctl0_MouseUp End Sub