שתי פעולות על פקד אחד באקסס
-
האם יש אפשרות כזו לעשות על אותו הפקד שתי פעולות בצורה שבלחיצה על מקש שמאלי אני יקבל פעולה מסויימת ובלחיצה על מקש ימין אני יקבל תוצאה אחרת לדוגמת מאפיני פקד וכו'
-
תבחר בעת ירידת מקש
code_text Private Sub XXX_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) ותבדוק את הערך של Button
1= לחיצה שמאלית, 2= לחיצה ימנית, 3 =לחיצה אמצעית -
הנכון הוא בארוע עליית לחצן עכבר
Private Sub פקודה51_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub -
@רחמים אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
Private Sub פקודה51_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub במקש שמאלי לאחר ביצוע הפעולה הוא מוציא את האופציה המובנית של מקש שמאלי איך אפשר לבטל את זה ?
תודה
-
@מנחם
ברור שהחלפתי
שם הפקד הוא 2000
וזה הקוד שכתבתי בעליית לחצן עכברPrivate Sub Ctl2000_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub אולי הייתי צריך לשנות עוד משהו?
-
במקום
' עשה משהו אתה צריך להכניס קוד שיעשה משהו
אם גם את זה עשית, תבדוק שהפרוצדורת אירוע בעת עליית לחצן העכבר מקושרת לקוד
-
@חייםיודלביץ אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
Private Sub פקודה51_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub במקש שמאלי לאחר ביצוע הפעולה הוא מוציא את האופציה המובנית של מקש שמאלי איך אפשר לבטל את זה ?
תודה
-
@אוריי אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
@מנחם
תודה חבל ש @רחמים לא כתב את זה מפורש כי לא הבנתי את זה מדבריו
עובד מצויין
לא הצלחתי להפעיל מקש אמצעי
לאיזה מקש מדובר?לחיצה על הגלגל
-
@OdedDvir אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
@אוריי אפשר באפשרויות של אקסס
קובץ > אפשרויות > מסד נתונים נוכחי > אפשרויות של סרגל כלים ורצועת כלים
ותבטל את תיבות הסימון של "אפשר תפריטים..."אבל הוא יבטל את כל התפריטים במסמך.
לא? -
@chagold אמר בשתי פעולות על פקד אחד באקסס:
@מנחם
תודה חבל ש @רחמים לא כתב את זה מפורש כי לא הבנתי את זה מדבריו
עובד מצויין
לא הצלחתי להפעיל מקש אמצעי
לאיזה מקש מדובר?לחיצה על הגלגל
זה ספציפית לא עובד..
-
אבל הוא יבטל את כל התפריטים במסמך.
לא?אכן מבטל את כל התפריטים במסמך
האם מישהו יודע איך אפשר להוריד רק את התפריטים של הפקדים בלבד? -
Private Sub פקודה51_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) If Button = 1 Then ' שמאלי ' עשה משהו ElseIf Button = 2 Then ' ימני ' עשה משהו ElseIf Button = 3 Then ' אמצעי ' עשה משהו End If End Sub אחרי שעברתי לפקודה הזו
נוצרה לי בעיה
כי אני עשיתי על כל פקד כך:Private Sub Ctl1_Click() Ctl0_Click End Sub שמפנה לפקד 0 ושם עשיתי את כל הפקודה
אבל לאחר שאני עובר לפקודה בעת עליית לחצן עכבר אני לא מצליח להפנות אליו
ניסתי את זה וגם לא עובדPrivate Sub Ctl1_Click() Ctl0_MouseUp End Sub
10/20