האם יש דרך לדעת כמה זמן יקח הסנכרון לדרייב
-
אני חושב שזה גם לא אמיתי, כי זה בהעלאה כבר שעה וחצי, והעלה רק כשלש ג"ב.
-
@A0533057932 האמת שאין לי מושג, כי אני מעלה עכשיו בחנות מחשבים, לא במחשב הפרטי שלי.
-
@A0533057932 אולי אתה או מישהו אחר יכול לבאר לי קצת הענין.
עד כמה אפשר למהר העלאה?
במי זה תלוי בבזק או בהוט (לצורך הענין)?
מה ההבדל בין 'מהירות גלישה' ל'מהירות העלאה'? -
את מהירות העלאה שרשום לך חלק ב8 וזה המהירות בשניה אאל"ט
מה הרעיון בזה. הם כותבים דבר אחד, והמציאות הוא משהו אחר?
-
@חוות-דעת בישראל הגלישה בישראל על גבי קווי הנחושב בנויה בשיטת ADSL את הפרטים הטכנים אני לא יודע
אני רק יודע שזה נועד בעירון להורד ולא להעלאה
ועל כן יש הבדל עצום בין הורדה להלאה
מי שצריך להעלות הרבה חומר שיעבור לסיב אופטי שם זה טכנולוגיה אחרת
ולגבי השאלה השניה שלך
הם מודדים משהו שונה הנה מדריך -
אם אתם לא יודעים מה ההבדל בין סיביות לבין בתים, בין ביט לבייט או בין bit ל byte – הכנו לכם מדריך כדי ללמוד את ההבדל להבין מה רוחב הפס רחב שאתם צריכים.
אז קודם כל נעשה סדר ביט=סיבית=bit ומנגד בייט=בית=byte
מהירויות החיבור וגדלי הנתונים נמדדים בצורה שונה, אך אנשים נוטים להתייחס אל שניהם כאל “מגה”. הבעיה היא שהמילה ‘מגה’ בעצם מתייחסת לשני ערכים שונים מאוד: מגה-ביטים ומגה-בתים. הם לא אותו דבר?
למעשה, יש הבדל גדול בין ביט לבייט . בית (בייט) הוא הרבה יותר גדול – פי שמונה יותר, ליתר דיוק, יש שמונה סיביות בכל בית. יש שמונה מגה-ביטים בכל מגה-בייט, וג’יגה-בייט אחד גדול פי שמונה מג’יגביט.
סיביות, בתים ומהירויות פס רחב
ייתכן שאתם תוהים איך זה קשור אליכם במהירות האינטרנט ורוחב הפס שלכם.גודלי הנתונים נמדדים בדרך כלל ב ‘בתים’, ומהירויות פס רחב נמדדות ב ‘סיביות’. בהתבסס על גודל הקובץ ומהירות החיבור שלך, תוכל להעריך כמה זמן יידרש לך להוריד משהו.
נניח שאתה מוצא קובץ מקוון בגודל 17 מגה בייט (MB), ואתה רוצה להוריד אותו באמצעות חיבור פס רחב של 17 מגה בייט לשנייה (Mbps). זה לא ייקח שנייה אחת; זה ייקח שמונה פעמים של שנייה כי מגה בייט הוא פי שמונה יותר מאשר מגהביט. אז בתיאוריה – ועם מהירות מושלמת – זה צריך לקחת שמונה שניות כדי להוריד את הקובץ.
איך אני יכול להבדיל בין ביט לבייט?
התשובה לשאלה – מאיך שזה כתוב.בייט הוא “B” באותיות גדולות (רישיות) וביט הוא “b” קטן. אם זה אומר MB, באותיות גדולות, אז זה מגה בייט. אם כתוב Mb, אז זה מגה ביט. יש חריג אחד, כמובן, וזהו סמל לקילוביט, שהוא “kb”, כולו באותיות קטנות.
קל להבין בהתבסס על השכל הישר: האות ‘B’ היא גדולה פיזית מ ‘b’ קטנה, ובית גדול יותר מסיבית.
גדלי קובץ אחרים שיש לדעת עליהם
KB, MB, GB – קילובייט (KB) הוא 1,024 בתים. מגה בייט (MB) הוא 1,024 קילו-בתים. ג’יגהבייט (GB) הוא 1,024 מגה בייט. טרה-בייט (TB) הוא 1,024 ג ‘יגה בייט. פטה בייט הוא 1024 ג’יגה בייט.kb, Mb, Gb – קילוביט (kb) הוא 1,024 סיביות. מגהביט (MB) הוא 1,024 קילוביט. ג’יגהביט (GB) הוא 1,024 מגהביט. טרה ביט (Tb) הוא 1,024 Gigabits.
אל תשכח! ישנם שמונה סיביות בבית, כך לתרגם מאחד לשני, אתה יכול להכפיל או לחלק בשמונה. לדוגמה, אם אתה רוצה להעביר 38MB על פני חיבור 38 Mbps, זה ייקח שמונה שניות.
קרדיט -
@A0533057932 אמר בהאם יש דרך לדעת כמה זמן יקח הסנכרון לדרייב:
@חוות-דעת בישראל הגלישה בישראל על גבי קווי הנחושב בנויה בשיטת ADSL את הפרטים הטכנים אני לא יודע
אני רק יודע שזה נועד בעירון להורד ולא להעלאה
ועל כן יש הבדל עצום בין הורדה להלאה
מי שצריך להעלות הרבה חומר שיעבור לסיב אופטי שם זה טכנולוגיה אחרת
ולגבי השאלה השניה שלך
הם מודדים משהו שונה הנה מדריךלמי פונים כדי לעבוד לסיב אופטי?
-
@חוות-דעת קודם כל מדובר במחיר יקר לחודשי מאד
https://www.kamaze.co.il/Compare/21/Fiber-optic-internet
שנית במידה ואין לך באזור יעל לך כמה אלפי שקלים רק ההתקנה
מי שהוא לא בית קולנוע שצירך להזרים מהירות של מאות מגה לשניה או בעל משרד גרפיקה שצריך להעלות חומר במאות GB ליום אין לו סיבה להשתמש בזה -
@A0533057932 אני מדבר על מחשב אחר. שם יש לי רק 1.02 ואמרו לי שא"א להעלאות יותר משתי מ"ב. והתמונה הנ"ל זה מחנות מחשבים, ואני רואה שאפשר. זה תלוי בחברה?
-
@A0533057932 אז זה בכלל תלוי בבזק, ולא בהוט
-
@A0533057932 לא דייקתי סליחה.
התכוונתי לשאול שזה לא תלוי 019 רק צריך להתקשר לבזק עצמו.