טיפ לשימוש TeamViewer במחשבים בלתי מאויישים ללא ניתוקים
-
שלום
מי שמתמש בTeamViewer במחשב שאין גישה אליו יודע שישנה בעיה שלפעמים הטים ויואר במחשב הנשלט מתנתק מהרשת ומסרב להתחבר (קורה בדרך כלל שהחיבור של האינטרנט רעוע) בדרך כל מתקבלת השגיאה השותף לא התחבר לנתב לפעמים הוא סתם כותב מתחבר.... ואז בסוף מתנתק ועוד על זה הדרך
מצאתי לזה פתרון פשוט השתמשתי בתוסף הזה (להתקין במחשב הנשלט כמובן) https://chrome.google.com/webstore/detail/staying-alive-for-google/lhobbakbeomfcgjallalccfhfcgleinmהתוסף הזה מטרתו לשלוח בקשות ברקע לאתר מסוים לפי ההגדרה של המשתמש.
הגדרתי בתוסף שישלח בקשות לTeamViewer.COM בקשות כל חמש דקות כך שנשמר הקשר עם השרת שלהם וניתן להתחבר בקלות... עובד פלאים -
יש לי שאלה על העובדה הזו אם היא נכונה,
איך העובדה שהמחשב מתקשר עם TeamViewer ביישום א', עוזרת לתקשורת תקינה של יישום אחר.
כי מבחינת התקשורת זה שני ערוצים נפרדים לגמרי, לחבילת מידע נוסף הדרך לא אמורה להיות קלה יותר.
מבחינת TeamViewer שני יישומים זה בדיוק כמו שני מחשבים.
מבחינת המחשב זה גם שני יעדים שונים לגמרי רק שהם על אותו אייפי.
אולי זה הTCP שסטטיטיקת התקשורת שלו יותר יציבה ביחס לאייפי הזה? מעניין. -
@dovid אמר בטיפ לשימוש TeamViewer במחשבים בלתי מאויישים ללא ניתוקים:
יש לי שאלה על העובדה הזו אם היא נכונה,
איך העובדה שהמחשב מתקשר עם TeamViewer ביישום א', עוזרת לתקשורת תקינה של יישום אחר.
כי מבחינת התקשורת זה שני ערוצים נפרדים לגמרי, לחבילת מידע נוסף הדרך לא אמורה להיות קלה יותר.
מבחינת TeamViewer שני יישומים זה בדיוק כמו שני מחשבים.
מבחינת המחשב זה גם שני יעדים שונים לגמרי רק שהם על אותו אייפי.
אולי זה הTCP שסטטיטיקת התקשורת שלו יותר יציבה ביחס לאייפי הזה? מעניין.זה באמת שאלה טובה שאין לי כ"כ תשובה עליה
אבל הבאת לי את התוסף הזה בהקשר אחר לגמרי (כאן) ונזכרתי בו אמרתי שאנסה אותו וזה הועיל (לפי הניסיון שלי)
באמת אשמח אם משהו יוכל לציין אם הועיל לו... -
מעניין, אשמח לשמוע עוד עדויות.
אגב, באנידסק אין את הבעיה הזו, אך יש לו את החסרונות שלו, ולכן לפעמים אני מתחבר עם אנידסק ואז מפעיל טימויואר ומתחבר שוב דרכו. -
@הבוס-הגדול אמר בטיפ לשימוש TeamViewer במחשבים בלתי מאויישים ללא ניתוקים:
לפעמים אני מתחבר עם אנידסק ואז מפעיל טימויואר ומתחבר שוב דרכו.
כנ"ל..