dataTable.net לא מצליח להציג את כפתורי הייצוא לאקסל וכו'
-
אני משתמש בספריה הנ"ל ומנסה להוסיף כפתור של ייצוא לאקסל PDF וכדו'.
לאחר הרבה מאמצים הצלחתי שהוא יציג לי את הכפתור של print (כך שדרך זה גם אפשר לשמור לPDF..) אולם, את הכפתורים המובנים של השמירה לאקסל, PDF וכו' הוא לא מציג לי..
כללתי את הקבצים הנ"ל (מלבד קבצי הליבה של הספריה):~/Scripts/dataTables.buttons.js", "~/Scripts/buttons.colVis.js", "~/Scripts/buttons.print.js", "~/Scripts/buttons.bootstrap.js" "~/Content/css/buttons.bootstrap.css"
וכתבתי את הקוד הבא:
$.extend(true, $.fn.dataTable.defaults, { dom: 'Bfrtip', buttons: [{ extend:"excel", text:"ייצא לאקסל" }, { extend:"copy", text:"העתק ללוח" }, { extend:"print", text:"הדפס" }, { extend:"pdf", text:"שמור מסמך PDF" }, "csv" ] });
מה חסר לי כדי שזה יעבוד??
אשמח לשמוע מבעלי הניסיון.
תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים!!פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/12/2015 23:18 (+02:00)
-
לא מכיר את הקוד.....
שורה 19 לא מיותרת?לא. הקוד בעצם אומר לו מה הטקסט שיהיה לכל כפתור (כיון שאני לא רוצה להשתמש בטקסט ברירת מחדל שהוא באנגלית..)
יש אפשרות לייצא בתור קובץ אקסל רגיל, ויש אפשרות בתור קובץ CSV. לא שיש לי צורך בשניהם, רק בשביל הספורט כתבתי את כל האפשרויות שיש להם.
בקובץ CSV אני רוצה שזה מה שיוצג על הכפתור לכן השארתי אותו בתור מחרוזת ולא בתור אובייקט.פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/12/2015 23:35 (+02:00)
-
הסתדרתי..
משום מה הפתרון לא מופיע בתיעוד שלהם בצורה מפורשת (לפחות אני לא מצאתי.. וחיפשתי הרבה!!), אלא זה נמצא בדוגמאות שהם מביאים תחת הספריות הכלולות.
כשרוצים להוסיף יכולת של שמירה לPDF, לאקסל ולשאר מרעין בישין :lol: צריך לכלול הפניה לכמה ספריות חיצוניות.
ואלה ההפניות שצריך:<script src="//cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jszip/2.5.0/jszip.min.js"></script> <script src="//cdn.rawgit.com/bpampuch/pdfmake/0.1.18/build/pdfmake.min.js"></script> <script src="//cdn.rawgit.com/bpampuch/pdfmake/0.1.18/build/vfs_fonts.js"></script>
מלבד זאת גם לא כללתי את ההפניה לקובץ: buttons.html5.js
לאחר כל זאת קיבלתי את כל האפשרויות של: העתקה ללוח, שמירה לאקסל / PDF / CSV , הדפסה. והכל בצורה כ"כ פשוטה!! אין ספק שזאת ספריה נהדרת!! :lol: :lol:
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/12/2015 00:15 (+02:00)
-