פוטושופ - איך עושים שהממשק יהיה בעברית?
-
שלום לכולם,
קניתי כעת מנוי חודשי לאדובי.
אני רוצה כמה אפליקציות - פוטושופ ואילוסטרטור -
ושממשק המשתמש יהיה בעברית.נכנסתי לאתר אדובי דרך האתר בעברית וקניתי מנוי.
התקנתי. יצא שהממשק באנגלית.עשיתי קשר עם העזרה של אדובי
-
והפנו אותי אל מסך הכינפוג ב"Creative Cloud App":
-
לבחור באופצית " תומך בעברית English " כמו בתמונה למטה.
- להסיר את ההתקנה ולהתקין שוב.
עשיתי. אבל הממשק שוב באנגלית. מה עושים כדי שהממשק יהיה בעברית?
כל הברכות,
אברהם -
-
למיטב ידיעתי אין אפשרות מובנית לעברית.
(ההגדרה בתמונה שצירפת לגבי תמיכה בעברית ככל הנראה מדוברת לגבי תמיכה בכתיבת טקסט עברי - יישור מימין לשמאל וכו'. אבל זה לא אמור לשנות את שפת הממשק)
אבל גם אם תמצא תוכנה חיצונית שמשנה את השפה לא תקבל משהו מושלם.כפי איך שהבנתי אתה הולך להשתמש עם התוכנות באופן רציף ולהתמקצע בזה, לכן לדעתי כדאי לך להישאר באנגלית בכל אופן.
רוב המדריכים ברשת מדריכים על הגרסה באנגלית ולנסות להבין כל פעם איך קוראים לאופציה הרצויה בעברית - סתם מסבך את העניינים...
רוב האנשים בעולם גם דוברי שפות אחרות משתמשים באנגלית.גם אם אתה לא מבין אנגלית בכלל אפשר להסתדר.
וראיה לכך - אלפי אנשים כאן בישראל עושים את זה... חלקם ללא שום ידע מקדים בשפה. -
@בערל
תודה על התגובה.
וואו ... לתשובה כזאת לא ציפיתי...
זכור לי שלפני שנים, ראיתי שעובדים במקינטוש בממשק בעברית. הנחתי שיש גם ב"PC".התוכנה עבור אחת הבנות שלי. היא לא קורה טוב באנגלית.(אני אישי דובר אנגלית ועובד באנגלית.)
הבת די מבריקה במחשבים ובמטמטיקה ואוהבת ציור, אבל היא רוצה הכל בקלות. יהיה קשה לשכנע לה להתמודד באנגלית.
חפשתי באתר הזה ומצאתי שמישהוא שלח לינק לאיזה תוכנת "המרה" של הממשק של גירסת 2019 לעברית. לחצתי על הלינק, אבל הלינק כבר לא עובד. (חוץ מזה שעכשיו אנחנו בשנת 2020.
- אבי
-
@אבי10000 אמר בפוטושופ - איך עושים שהממשק יהיה בעברית?:
התוכנה עבור אחת הבנות שלי. היא לא קורה טוב באנגלית.
הבת די מבריקה במחשבים ובמטמטיקה ואוהבת ציור, אבל היא רוצה הכל בקלות. יהיה קשה לשכנע לה להתמודד באנגלית.זה רק מחזק את הסיבות להישאר באנגלית.
אם היא מבריקה יהיה לה הרבה יותר קל, ועל הדרך זה יגרום לשיפור האנגלית...איך היא מתכוונת להתחיל לעבוד עם התוכנות?
סתם לפתוח ולהתחיל לנסות אופציות? או לצפות\לקרוא מדריכים?
@אבי10000 אמר בפוטושופ - איך עושים שהממשק יהיה בעברית?:חפשתי באתר הזה ומצאתי שמישהוא שלח לינק לאיזה תוכנת "המרה" של הממשק של גירסת 2019 לעברית. לחצתי על הלינק, אבל הלינק כבר לא עובד. (חוץ מזה שעכשיו אנחנו בשנת 2020.
באמת היה זכור לי שיש אפשרות כלשהי להפוך לעברית. אבל אף פעם לא היה לי ניסיון עם זה.
אבל:
1- התרגום לעברית כאמור לא יעזור בהרבה למישהו שרוצה להתמקצע בתוכנה
2- אני לא יודע אם קיים גם לגרסת 2020 - נמתין לשמוע ממישהו אחר עם ניסיון בעניין. -
לא ידוע לי גם שקיים 2020 בעברית אם אתה רוצה דווקא תחפש את הקובץ הזה tw10428_Photoshop_en_IL.TXT
ותתרגם אותו לעברית שם נמצא כל המילים (אבל לא שווה לך כי זה עבודת נמלים וגם משבערל כתב אם אתה מעוניין ללמוד או לחלופין תיכנס לוידיאו טוב לשיעורי פוטו שופ בעברית זה יקל אליך) -
-