שאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי
- 
@מעמד אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי:  כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה   שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם. שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם.@ג-מייקה זה גולן ??? אומרים ככה... 
- 
@מעמד אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי:  כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה   שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם. שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם.@ג-מייקה זה גולן ??? אומרים ככה... @ג-מייקה אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי: @מעמד אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי:  כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה   שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם. שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם.@ג-מייקה זה גולן ??? אומרים ככה...        
 אפילו יש לך תווית מכובדת ! (אפשר גם ?!   ) )
- 
@ג-מייקה אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי: @מעמד אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי:  כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה   שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם. שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם.@ג-מייקה זה גולן ??? אומרים ככה...        
 אפילו יש לך תווית מכובדת ! (אפשר גם ?!   ) )@מעמד אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי: @ג-מייקה אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי: @מעמד אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי:  כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה   שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם. שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם.@ג-מייקה זה גולן ??? אומרים ככה...        
 אפילו יש לך תווית מכובדת ! (אפשר גם ?!   ) )רק עכשיו נודע לי עליה  
- 
@ג-מייקה אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי: @מעמד אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי:  כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה כאן אני רוצה להודות ל@GOLANART המכונה @ג-מייקה המכונה   שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם. שעודדני והמריצני בתחילת דרכי בכתיבת סקריפטים ובזכותו סקריפטים האלו באו לעולם.@ג-מייקה זה גולן ??? אומרים ככה...        
 אפילו יש לך תווית מכובדת ! (אפשר גם ?!   ) )
- 
@מעמד תראה מי הצביע על הפוסט שלי שמגיע לך משתמש כבוד 
- 
@מעמד תראה מי הצביע על הפוסט שלי שמגיע לך משתמש כבוד @יעקב-ישראל אמר בשאלות על התוספים של @yossiz לנודביבי: @מעמד תראה מי הצביע על הפוסט שלי שמגיע לך משתמש כבוד ממש מחמיא לי !