סוגי שרתים בענן לבסיס נתונים Access
-
בהמשך לפוסט הקודם שלי
UpScaling לבסיס נתונים של Access
דובר שם על אפשרות של TSPlus כדי להעלות לשם את בסיס הנתונים.
האם מישהו מכיר עוד פלטפורמות? מדובר על כ-10-5 משתמשים בו זמנית, ומידע רגיש. -
@OdedDvir מכל הבדיקות שעשיתי, tsplus נראה לי הכי נורמלי והכי זול
זה מה שהגעתי אליו אחרי 14 שנה של עבודה בתחום, מתוכם כ8 שנים בענן.כמובן במקביל תחשוב איךא תה מעביר את התוכנה מאקסס לווב.... ואז יש לך אפשרויות אחרות, אם כי לא תמיד זולות יותר (לדוגמא ההמרה של הפרוייקט תעלה לך בד"כ הרבה יותר)
-
@clickone אמר בסוגי שרתים בענן לבסיס נתונים Access:
כמובן במקביל תחשוב איךא תה מעביר את התוכנה מאקסס לווב.... ואז יש לך אפשרויות אחרות, אם כי לא תמיד זולות יותר (לדוגמא ההמרה של הפרוייקט תעלה לך בד"כ הרבה יותר)
אני חושב על זה כל הזמן, והלכתי על הכיוון של C#+ WPF + MVVM + ASP.NET
אכן לוקח לי די הרבה זמן להבין מי נגד מי...כמובן שכל מה שכתבתי זה במידה ואתה נשאר תקוע עם הממשק של האקסס.
במידה ולא, ואתה משתמש בממשק משלך, אתה יכול להמיר את הנתונים לSQL SERVERזה השלב הקל... אבל כפי שהבנתי זה לא מספיק מאובטח? נא תקן אותי אם אני טועה.
בכל מקרה לעניין ראשון, אני זקוק לעניין די בדחיפות כך שבשלב ראשון לא אכפת לי להשאיר הכל באקסס, עד שאתפתח בתחומים הנ"ל. לגבי TSPlus, כששלחתי מייל ל sales@tsplus.net קיבלתי הודעה שהכתובת לא קיימת...
-
@OdedDvir אין שרתי ניסיון אצלם
הם מספקים תוכנה, לא שרתכמה משתמשים אתה צקיך בו זמנית?
בעבר הייתי משכיר שירות כזה באופן קבוע
היום קצת פחות.... (אא"כ זה קוד שלי)אתה יכול לקבל 200$ לחודש ניסיון מאז'ור, ואתז להקים שם שרתי ווינדוס לניסיון ועל זה להתקין את הTSPLUS
-
@clickone אמר בסוגי שרתים בענן לבסיס נתונים Access:
@OdedDvir אין שרתי ניסיון אצלם
הם מספקים תוכנה, לא שרתכמה משתמשים אתה צקיך בו זמנית?
אני מעריך שבו זמנית - 5
אתה יכול לקבל 200$ לחודש ניסיון מאז'ור, ואתז להקים שם שרתי ווינדוס לניסיון ועל זה להתקין את הTSPLUS
סליחה על הבורות, אתה מתכוון שיעלה לי 200$ לחודש ניסיון? או שאני מקבל במתנה חודש ניסיון בשווי של 200$?