מיקרוסופט אדג' - החלום ושברו
-
@מעלה-ומוריד אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
@אביי אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
@מעלה-ומוריד רק גילוי נאות קטנטן... אצלי גם בעברית הוא לא נופל... הוא כבר אוחז ב50 מגה...
גירסה 81.0.416.72 (build רשמי) (64-סיבית)
גירסה חדשה, אני עם אחת קודם. מיד בודק. אולי הביאו את הישועה?
עריכה: בדקתי. זעלבע זאך.
מעניין למה דילגו עליך.אין לי מושג, רק זאת אדע, שבהתחלה כשהסתובבתי כחתן בחופתו שרק לי לא קורס, הייתי עם ווינדוס אינסיידר, עכשיו עשיתי התקנה מחדש לווינדוס, וחשבתי שלא אנצל מגורל השאר... אבל מה שנגזר מלמעלה
-
@אביי אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
@WWW ולי היום הוא אמר שזה הגירסא האחרונה!! איזה חצוף!!
@WWW אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
84.0.502.0 (build רשמי) dev (64-סיבית)
-
אחד הקטעים החמודים של מיקרוסופט, זה שהם לא סופרים בכללי את אף אחד, לא רק את שפת העברית.
רק מיקרוסופט יכולים להוציא מערכת הפעלה למחשב אפויה למחצה לשליש ולרביע,
עם מיליוני באגים, ואח"כ לשחרר עידכוני גירסה בסיטונאות, עדכונים קטנים ועדכונים רבעוניים גדולים וכו' וכו' כידוע.
וכאמור, זה הבסיס להכל.
בתקווה שהבאג יסתדר, או שתעברו לכרום בחזרה
אגב, אני כבר לא זוכר של מי החתימה הזו, אך היא אקטואלית לכאן:
כמה זמן יארך למתכנתי מיקרוסופט להחליף נורה? לא יקח כלום. הם יהפכו את החושך לסטנדרט ויאלצו את כולנו לעבוד לפיו... -
@שוהם307 אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
בלי קשר כ"כ אבל באופן כללי מייקרוסופט מוזרים מאוד בסגנון שלהם,
לדוגמה, אתה מקבל הודעה ש'לא ניתן למחוק את הקובץ בגלל שהוא פתוח במקום אחר או נמצא בשימוש', ממש הודעה לעניין, אולי תסבירו לי איפה הוא פתוח, מי משתמש בו עכשיו?
אני נזכר עכשיו שפעם היה כזה דבר מטומטם שאם היית מוריד קובץ אופיס מהרשת זה לא היה נפתח אלא היה כותב 'שגיאה, לא ניתן לפתוח את הקובץ' וזהו, דפוק את הראש בקיר, יש שגיאה אין לי מושג מה השגיאה אין לי מושג איך לפתור אותה, ומה שאני יודע זה שאני לא יכול לפתוח דפי חשבון בנק...
עד שריחמו עלי מן שמיא, וגיליתי שבמאפייני הקובץ מסומן שם V על נעל קובץ שהורד מהרשת (לא זוכר את הנוסח) ומאז אני כבר יודע מה השגיאה,
תגידו לי 'מיקרוסופט, מה היה כל כך נורא לכתוב 'קובץ זה נעול משום שהוא עלול לסכן אותך, אם אתה בטוח במקור הקובץ נא הורד את V וכו' וכו', אז לא! לא בבית ספרינו, אצלינו צריך לנחש כל הזמן מה הבעיה, וכמו שממש עכשיו אני מתמודד עם איטיות מחרידה שלאף אחד כאן בפורום אין בדיוק פיתרון לזה, איך פותרים את הבעיה? אי אפשר! כי לא יודעים איפה הבעיה, הם לא מגלים...
תודה שהקשבתם.מסוק חג בשמי סיאטל כשלפתע ארעה תקלה חשמלית ומערכת הניווט כשלה. הטייס היה מיומן אך עקב העננים הרבים והערפל, לא הצליח לקבוע את מיקומו ולמצוא את הדרך לשדה התעופה.
לפתע הבחין הטייס בבניין גבוה. הוא התקרב אליו וחג סביבו. בינתיים טייס המשנה כתב באותיות גדולות על נייר את השאלה: "היכן אני נמצא?" והניפו מול החלונות. לפתע נפתח חלון ובו הונף שלט שעליו כתוב: "אתה בתוך מסוק".
הטייס חייך, נפנף לשלום, הסתכל במפות ותוך חמש דקות הם נחתו בשדה התעופה. לאחר הנחיתה פנה טייס המשנה לטייס ושאל אותו: "איך ידעת למצוא את הדרך לפי התשובה אתה בתוך מסוק?"
השיב הטייס: "לפי התשובה הבנתי שזה הבניין של מייקרוסופט, ומשם זה קרוב לשדה התעופה והיה קל לנווט".
"אבל איך ידעת שזה הבניין של מיקרוסופט?" שאל טייס המשנה. "ובכן," השיב הטייס "רק מחלקת התמיכה שלהם מסוגלת לתת תשובה שהיא 100% נכונה אך לא שימושית כלל..." -
@מעלה-ומוריד וכולם,
יש עדכון בפורום שמה, עם הוראות: https://answers.microsoft.com/he-il/microsoftedge/forum/msedge_history-msedge_win10/הדפדפן/a1988505-2b41-4229-84ca-49e90c6ba86a?page=5נא שילחו את פרטי הקריסה שלכם, אולי זה יזרז את הטיפול.
-
@הבוס-הגדול אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
אגב, אני כבר לא זוכר של מי החתימה הזו, אך היא אקטואלית לכאן:
כמה זמן יארך למתכנתי מיקרוסופט להחליף נורה? לא יקח כלום. הם יהפכו את החושך לסטנדרט ויאלצו את כולנו לעבוד לפיו... -
@WWW אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
@מעלה-ומוריד וכולם,
יש עדכון בפורום שמה, עם הוראות: https://answers.microsoft.com/he-il/microsoftedge/forum/msedge_history-msedge_win10/הדפדפן/a1988505-2b41-4229-84ca-49e90c6ba86a?page=5נא שילחו את פרטי הקריסה שלכם, אולי זה יזרז את הטיפול.
כן, תודה רבה.
אגב מה הקשר CSS ?
"CSS-EDGE-CRASH" -
@מעלה-ומוריד לא יודע.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מעלה-ומוריד אמר במיקרוסופט אדג' - החלום ושברו:
אגב מה הקשר CSS ?
"CSS-EDGE-CRASH"לא אופתע אם זו טעות... באמת לא מובן הקשר.
-
@yossiz ראיתי את זה כבר כמה פעמים, אני חושב, המפתחים קמים בבוקר, מקלידים בגוגל "CSS-EDGE-CRASH" וככה הם מוצאים בקלות במה הם אמורים לטפל
וברצינות, אני חושב שזה קוד כלשהו שמזוהה כתקלה שצריך... כי נתקלתי בזה במקומות שבכלל לא קשורים... ותמיד זה היה כשבכתובת של הדף הופיעה המילה microsoft. -
-
@מעלה-ומוריד עכשיו בדקתי שוב, והוא טען לי (אחד המפתחים) שזה התיאור של הבעיה, שהאדג' קורס בהורדה, וככה הוא מוצא בקלות את המשוב שקשור למה שהוא צריך לטפל, למה זה קשור לCSS לא יודע, הוא לא הסביר ברור... אחרי הכל זה מיקרוספט
-
אני הרי מתמודד תקופה ארוכה עם מחשב חדש, שכל תהליך שואב לו 100 % דיסק, וקצת חפרתי בקהילה שלהם ואחד שמה מציג את אותה בעיה, והדיון מתפרס על פני 6 דפים, כשכל תגובה חמורה יותר מחברתה על הזלזול הבוטה של מייקרוסופט במשתמשים שלה, והם יודעים רק להציע לאפס את המחשב עד שהלוקח מתייאש, או להפיל את האשמה על היצרן.
פשוט הזוי,
אותי מעניין אם בווינדוס 7 היו גם כן כ"כ הרבה בעיות. שלא נדבר על ווינדוס 8 שזה נראה שחילקו מערכות הפעלה לאסירים בבית כלא שיבחנו אם יש באגים במערכת... אויש, אני רק נזכר במערכת הפעלה הגרועה הזאת עושה לי לא טוב.