האם כונן D נמחק כשמאפסים את המחשב
- 
רציתי לדעת האם כונן D (כונן אחר, לא מחיצה אחרת) נמחק כשמתקינים את ווינדוס מחדש, ואם לא האם יש סיכון על הקבצים. 
 וכן אם צריך לאתחל את כונן C בסוג מסוים (MBR, GPT) או שמספיק למחוק את כל המחיצות וווינדוס לבד מאתחל את זה טוב.@לחיל-אומר אמר בהאם כונן D נמחק כשמאפסים את המחשב: רציתי לדעת האם כונן D (כונן אחר, לא מחיצה אחרת) נמחק כשמתקינים את ווינדוס מחדש אישית הייתי מנתק את הכונן המדובר לפני ההתקנה 
- 
רציתי לדעת האם כונן D (כונן אחר, לא מחיצה אחרת) נמחק כשמתקינים את ווינדוס מחדש, ואם לא האם יש סיכון על הקבצים. 
 וכן אם צריך לאתחל את כונן C בסוג מסוים (MBR, GPT) או שמספיק למחוק את כל המחיצות וווינדוס לבד מאתחל את זה טוב.@לחיל-אומר בעיקרון לא. 
 אבל בכל אופן הייתי ממליץ כמו ש @משחזר-מידע אמר.
- 
@לחיל-אומר בעיקרון לא. 
 אבל בכל אופן הייתי ממליץ כמו ש @משחזר-מידע אמר.@מתושלח אמר בהאם כונן D נמחק כשמאפסים את המחשב: בעיקרון לא. לענד הייתי משנה ל: בעיקרון זה לא אמור לקרות 
 אבל מה לעשות שזה כן קורה לכן...
- 
@מתושלח אמר בהאם כונן D נמחק כשמאפסים את המחשב: בעיקרון לא. לענד הייתי משנה ל: בעיקרון זה לא אמור לקרות 
 אבל מה לעשות שזה כן קורה לכן...@משחזר-מידע זה קורה הרבה או שזה סיכון רחוק (הקבצים מגובים לי בענן)? 
 ומה בקשר לשאלה השניה שלי (על האתחול)
 תודה על העזרה
- 
@משחזר-מידע זה קורה הרבה או שזה סיכון רחוק (הקבצים מגובים לי בענן)? 
 ומה בקשר לשאלה השניה שלי (על האתחול)
 תודה על העזרה@לחיל-אומר אמר בהאם כונן D נמחק כשמאפסים את המחשב: זה קורה הרבה או שזה סיכון רחוק מנין לי לדעת 
 נתקלתי כבר בהרבה שטענו שיצר בעיה לחומר@לחיל-אומר אמר בהאם כונן D נמחק כשמאפסים את המחשב: מה בקשר לשאלה השניה שלי (על האתחול) גם בקשר לזה @לחיל-אומר אמר בהאם כונן D נמחק כשמאפסים את המחשב: כן אם צריך לאתחל את כונן C בסוג מסוים (MBR, GPT) או שמספיק למחוק את כל המחיצות וווינדוס לבד מאתחל את זה טוב. נפתחו כבר המון שרשורים עם בעיות התקנה ושינוי מMBR לGPT, 
 ו UEFI ל legacy
 וכן להיפך
 וכל אחד ישאל את רבותיו