יצירת כלל בגוגל: מכיל מילה בערכת 'נושא'
-
@חוות-דעת אמר ביצירת כלל בגוגל: מכיל מילה בערכת 'נושא':
@by6199 אמר ביצירת כלל בגוגל: מכיל מילה בערכת 'נושא':
(אגב, היכן בגוגל אתה מתכוון להגדיר כאלו כללים)
בהגדרות > מסננים וכתובת חסומות.
מה כוונתך לשאול? הרי אתה לא 'עם הארץ' גדול כ"כ.
ובכלל, וכי אין על זה איזה תוסף. יש הרי מליון תוספים על מיני דברים. וכי אף אחד לא נתקל עדיין בצורך בתוסף כזה?
אני לא עם הארץ בתחום, יש לי שירות כזה להחזרת קבצים שעובד על שרת חיצוני השירות הוקם לפני שהיה כזה אפשרות בgmail גם היום עדיין אין אפשרות לצרף קבצים רק תמונות בgmail, או שיתוף לדרייב שחסום לחלק מהמשתמשים.
אני שאלתי היכן הכוונה להגדיר כי לא הבנתי מה הכוונה גוגל, ולא gmail
-
אני רוצה ליצור תשובה אוטומטית לכל מי שרוצה לבקש ממני קטלוג.
הבעיה היא שאני לא יכול לדעת בדיוק מה הכותב יכתוב ב'נושא', אני יכול לכל היותר לכתוב ב'כלל', שכל נושא ש'מכיל' מילת 'קטלוג', יישלח אליו באופן אוטומטי מענה מסויימת.
אבל גוגל אינה נותנת האפשרות ליצור כלל כזה. ואם אני כותב בנושא 'קטלוג', אז רק מי שכותב רק המלה קטלוג מוחזר אליו מייל.מה הפתרון?
פשוט מאוד, תרשום בשורת החיפוש ככה:
subject:קטלוג
זה יביא לך רק הודעות עם המילה קטלוג בשורת הנושא ולא בגוף ההודעה.
בהצלחה.
-
@בערל אבל זה יחזיר רק מי שכותב מייל רק המילה הזאת ולא מוסיף למשל 'מעוניין בקטלוג' וכדו'.
לא נכון.
כל מייל שיהיה בכותרת את המילה "קטלוג" יקבל תשובה אוטומטית שתגדיר. ולא משנה איזה עוד מילים יהיו... -
@בערל אמר ביצירת כלל בגוגל: מכיל מילה בערכת 'נושא':
@בערל אבל זה יחזיר רק מי שכותב מייל רק המילה הזאת ולא מוסיף למשל 'מעוניין בקטלוג' וכדו'.
לא נכון.
כל מייל שיהיה בכותרת את המילה "קטלוג" יקבל תשובה אוטומטית שתגדיר. ולא משנה איזה עוד מילים יהיו...אין חכם כבעל הנסיון. אני נסיתי היום, ולא הגיע רק המייל ששלחת שהיה בדיוק כפי ה'כלל' שיצרתי, ולא שום מילה מעבר.
-
אין חכם כבעל הנסיון. אני נסיתי היום, ולא הגיע רק המייל ששלחת שהיה בדיוק כפי ה'כלל' שיצרתי, ולא שום מילה מעבר.
תרצה לתאר לי בדיוק מה עשית ואיך הגדרת?
כי אצלי עובד מעולה כזה מסנן... -
אין חכם כבעל הנסיון. אני נסיתי היום, ולא הגיע רק המייל ששלחת שהיה בדיוק כפי ה'כלל' שיצרתי, ולא שום מילה מעבר.
תרצה לתאר לי בדיוק מה עשית ואיך הגדרת?
כי אצלי עובד מעולה כזה מסנן...לא יכלתי להגיב עד עכשיו, כי החיבור שלי מאד איטי.
יצרתי מסנן חדש, אח"כ הכנסתי בשורה 'נושא' המלה 'קטלוג' ולחצתי אח"כ 'דילוג על תיבת דואר נכנס' וקביעת תווית 'קטלוג' (כי יש לי תקייה קטלוג), ולחצתי 'שליחת תבנית: קטלוג' (כמובן יצרתי מקודם תבנית עם הקטלוג להורדה), סווג כראשי. וזהו.
עכשיו אתה צודק באופן חלקי, כי כל כותרת שנושא המלה 'קטלוג', אז גם אם צירפתי מילים כמו 'אשמח לקבל קטלוג', זה מחזיר לי הקטלוג, אבל אם אני כותב 'מעוניין בקטלוג' אז גימייל לא מבין שזה אותה מילה (כי הוספתי 'ב') ואני לא מקבל בחזרה.
-
עכשיו אתה צודק באופן חלקי, כי כל כותרת שנושא המלה 'קטלוג', אז גם אם צירפתי מילים כמו 'אשמח לקבל קטלוג', זה מחזיר לי הקטלוג, אבל אם אני כותב 'מעוניין בקטלוג' אז גימייל לא מבין שזה אותה מילה (כי הוספתי 'ב') ואני לא מקבל בחזרה.
אין לזה פתרון נורמלי גם לי...
-
אוקי. עכשיו הבנתי.
אז זה הפתרון:תערוך את המסנן, ותוסיף ככה:
subject:קטלוג OR subject:בקטלוג OR subject:הקטלוג OR subject:לקטלוג
וכו' וכו'...
זה שתי דקות עבודה אבל ככה אתה מכסה את כל האפשרויות הקימות...
-
לקט
באנגלית?
בדיוק כפי שכתבתי, ואתה יכול להוסיף עוד כרצונך...
-
אני יודע שזה ישן.. אבל דנו בזה וחשוב לי להוסיף -
אז זה הפתרון:
תערוך את המסנן, ותוסיף ככה:subject:קטלוג OR subject:בקטלוג OR subject:הקטלוג OR subject:לקטלוג
וכו' וכו'...
אפשר גם בלי כל ה-OR, פשוט להקיף את הכל בסוגריים מסולסלים אחד - ולהכניס כל מה שרוצים:
{ subject:קטלוג subject:בקטלוג subject:הקטלוג subject:לקטלוג }
בהצלחות..
והרבה צילא דמהימנותא