חישוב סכומים
-
באופן כללי באקסס להתייחס לכל שורה בפני עצמה זה קצת בעייתי,
ניתן אולי לעשות שבכל שורה הוא יעשה סיכום של הקודמים שלו אבל זה ממש ללכת מסביב
הרעיון הוא לעשות שדה נוסף בשאילתא שיעשה dsum עם קריטוריונים של כל מה שקודם לשורה הזו (לפי תאריך או קוד)אשמח אם תסביר לי יותר בפירוט מה זה השדה הזה בשאילתה, איזה קריטריונים צריך לכתוב לו?
תודה רבה
פורסם במקור בפורום CODE613 ב03/11/2015 22:51 (+02:00)
-
@חיים יודלביץ
@chaim1989
באופן כללי באקסס להתייחס לכל שורה בפני עצמה זה קצת בעייתי,ניתן אולי לעשות שבכל שורה הוא יעשה סיכום של הקודמים שלו אבל זה ממש ללכת מסביב
הרעיון הוא לעשות שדה נוסף בשאילתא שיעשה dsum עם קריטוריונים של כל מה שקודם לשורה הזו (לפי תאריך או קוד)אשמח אם תסביר לי יותר בפירוט מה זה השדה הזה בשאילתה, איזה קריטריונים צריך לכתוב לו?
תודה רבה
הנה דוגמא.
חישוב יתרה.rar
עם קובץ שהעלת, (אני רואה שהסרת אותו, אז אם אתה מעוניין שאני יסיר אותו מההודעה שלי, אז תכתוב.)פורסם במקור בפורום CODE613 ב03/11/2015 23:19 (+02:00)
-
@חיים יודלביץ
@chaim1989
באופן כללי באקסס להתייחס לכל שורה בפני עצמה זה קצת בעייתי,ניתן אולי לעשות שבכל שורה הוא יעשה סיכום של הקודמים שלו אבל זה ממש ללכת מסביב
תודה רבה
הנה דוגמא.
עם קובץ שהעלת, (אני רואה שהסרת אותו, אז אם אתה מעוניין שאני יסיר אותו מההודעה שלי, אז תכתוב.)
חולה על התנאים/ביטויים שלך..
פורסם במקור בפורום CODE613 ב03/11/2015 23:43 (+02:00)
-
עם קובץ שהעלת, (אני רואה שהסרת אותו, אז אם אתה מעוניין שאני יסיר אותו מההודעה שלי, אז תכתוב.)
קודם כל תודה רבה רבה זה גדול!! כבר כמעט השלמתי עם זה שאי אפשר לעשות את זה באקסס אבל אחרי שפתרתי לי את השאלה הקודמת כמו שצריך אמרתי שאשאל את זה ומסתמא יש לזה פתרון אז תודה תודה
נ.ב.שמתי לב שאם אני משנה את הסכום הראשי כלומר את השדה של החובה בטופס הראשי לאחר שהזנתי תשלומים אז הוא מוציא שגיאה אשמח אם תפתור גם את זה
ושוב תודהאני לא הבנתי איזה קובץ אני הסרתי?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/11/2015 23:28 (+02:00)
-
בבקשה.
חישוב יתרה.rarהבעייה הייתה ששם הטופס משנה היה עם רווחים, ובקוד הוא מביא אותו עם החלפה של קו תחתון במקום רווח, אבל לא מוצא אותו.
השתמשתי בדרך אחרת כדי להגיע לפקד, אם כי הייתי יכול גם לשנות את השם שלו.בכל מקרה, מה שהשורה הזו עשוה זה לרענן את הטופס משנה אחרי שמעדכנים חובה, כדי שהיתרה תתרענן גם.
תנסה ותראה איך היתרה בטופס משתנה כשאתה מעדכן סכום חדש.@חיים יודלביץ
אני לא הבנתי איזה קובץ אני הסרתי?
טעות שלי.
אני רואה שהקובץ מופיע בהודעה הראשונה. חשבתי שראיתי אותו בהודעה השנייה שלך.פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/11/2015 23:47 (+02:00)
-
תודה רבה עובד מצוין כמו שרציתי
אין מילים!!פורסם במקור בפורום CODE613 ב05/11/2015 11:00 (+02:00)
-
יש אפשרות שבשורה שמכניסים רשומה חדשה אז בשדה יתרה הוא לא יכתוב שגיאה ?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/11/2015 22:58 (+02:00)
-
צריך לשנות את מקור הפקד ל:
=IIf(IsDate([תאריך]),Nz([Forms]![טופס פרטי הלוואה והחזר]![חובה],0)-Nz(DSum("זכות","הפקדות",BuildCriteria("תאריך",8,"<=" & [תאריך]) & " And [מפתח זר קוד לווה]=0" & [מפתח זר קוד לווה]),0),"")
הנה דוגמא עם השינוי
חישוב יתרה.rarפורסם במקור בפורום CODE613 ב10/11/2015 10:08 (+02:00)
-
תודה רבה רבה
פורסם במקור בפורום CODE613 ב10/11/2015 15:48 (+02:00)