"500 איש שאותרו בפעילות הטכנולוגיות וכו'"-איך הם עושים זאת???
-
@שעטנ-ז-ג-ץ הבנתי שהם עושים את זה דרך שיוך הפלאפון הסוללרי...
רואים איפה הפלאפון היה, כמה זמן וכו'. -
גם לכשרים יוכלו לעשות את זה?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר ב"500 איש שאותרו בפעילות הטכנולוגיות וכו'"-איך הם עושים זאת???:
גם לכשרים יוכלו לעשות את זה?
לא יודע איך זה עובד בדיוק. אבל סמוך עליהם...
ד"א, אפשר לבדוק ב500 האנשים שגילו אותם -
@שעטנ-ז-ג-ץ כשרים מוגנים אך ורק מאפליקציות ריגול העובדות על המכשיר לא משום דבר אחר
(בדרך כלל יכולות ריגול למכשירים אלו מצריכות שהמדינה ואנשיה יפעילו זאת מה שקורה כיום) -
מה עם כשר - ועדת הרבנים, כמו C2 אורגנל או סמסונג אברכים וכ'
הרי אין להם גיפיאס בשונה מסארטפון רגיל ומסתמא יכולת המעקב פחות מדויקת ? -
@שעטנ-ז-ג-ץ גם שם יכולת המעקב מדוייקת לכמה מטרים (נראה לי מדוייק עד 5-10 מטרים)
-
@clickone אמר ב"500 איש שאותרו בפעילות הטכנולוגיות וכו'"-איך הם עושים זאת???:
איך? איכון זה רק אם היה בטווח של כמה אנטות בו זמנית שלא תמיד זה קורה
חוץ מזה בבנינים שלנו שגרים מליון אנשים בכל בניין הרי זה לא יותר מדויק מ GPS ושם הרי אתה רואה רק את מיקום על המפה אבל לא באיזה קומה וודאי לא באיזה דירה בקומה -
@שעטנ-ז-ג-ץ לא צריך GPS (ליתר דיוק GPS נועד שאתה תדע לא שחברת הסלולר תדע)
-
@clickone אמר ב"500 איש שאותרו בפעילות הטכנולוגיות וכו'"-איך הם עושים זאת???:
איך? איכון זה רק אם היה בטווח של כמה אנטות בו זמנית שלא תמיד זה קורה
חוץ מזה בבנינים שלנו שגרים מליון אנשים בכל בניין הרי זה לא יותר מדויק מ GPS ושם הרי אתה רואה רק את מיקום על המפה אבל לא באיזה קומה וודאי לא באיזה דירה בקומההתכוונתי שאיכון מדויק בכמה מטרים זה רק אם היה 3 אנטות
-
@A0533057932 אמר ב"500 איש שאותרו בפעילות הטכנולוגיות וכו'"-איך הם עושים זאת???:
@שעטנ-ז-ג-ץ לא צריך GPS (ליתר דיוק GPS נועד שאתה תדע לא שחברת הסלולר תדע)
נכון אבל עדיין:
איכון מדויק זה רק אם היה בטווח של כמה אנטות בו זמנית שלא תמיד זה קורה
חוץ מזה בבנינים שלנו שגרים מליון אנשים בכל בניין הרי זה לא יותר מדויק מ GPS ושם הרי אתה רואה רק את מיקום על המפה אבל לא באיזה קומה וודאי לא באיזה דירה בקומה -
מעניין אם בסמארטפונים יש להם אפשרות (במדה ואישרו להם כמו בימים אלו) להדליק גי פי אס מרחוק לקבל מיקום מדויק
-
מעניין אם בסמארטפונים יש להם אפשרות (במדה ואישרו להם כמו בימים אלו) להדליק גי פי אס מרחוק לקבל מיקום מדויק
לך תדע, יכול להיות שהם בכלל לא צריכים להדליק...
-
@שעטנ-ז-ג-ץ יש לחלק בין אפליקציות ריגול שצריכות להיות מותקנות על המכשיר ע"מ לרגל
לבין ריגול של מדינה
מדינה לא צריכה אפליקציות היא פשוט יודעת את המידע ישירות מחברות התקשורת
ומידע זה החברות יודעות גם עם הGPS סגור -
@שעטנ-ז-ג-ץ למה אתה חושב שצריך כמה אנטנות בשביל לאכן?
הרעיון באיכון הוא שתכלס כל טלפון סלולרי פולט ציוץ אלקטרוני לאנטנה הקרובה לדוגמה נניח שיש 10 אנטנות באיזור כל אחת ממוספרת מA1 עד A10 אדם שמתקשר לטלפון שלך המרכזיה יודעת ע"פ ציוצי הטלפון באיזה איזור הוא נמצא נניח אנטנה A5 ומנתבת את השיחה לאותה אנטנה ודרך אגב הדיוק הוא בערך 15 מטר אבל אני מאמין שזה השתפר במהלך השנים קח את האירוע שהיה בקריסת החניון בתל אביב לפני כמה שנים השתמשו שם במערכת של התעשייה האווירית כדי לאכן בדיוק איפה כל אחד מתחת להריסות ושם זה היה מערכת עם אנטנה אחת והדיוק היה פחות מ15 מטר
זה לא מכ"ם ששם צריך כמה אנטנות כי שם אתה צריך גם פרמטר של מהירות וגובה שאת זה ניתן לדעת רק עם כמה אנטנות כגון מהירות כמה זמן לוקח למטוס נניח להגיע מנקודה A לB כאן אתה צריך רק מיקום -
@aknvtchtk אמר ב"500 איש שאותרו בפעילות הטכנולוגיות וכו'"-איך הם עושים זאת???:
@שעטנ-ז-ג-ץ למה אתה חושב שצריך כמה אנטנות בשביל לאכן?
הרעיון באיכון הוא שתכלס כל טלפון סלולרי פולט ציוץ אלקטרוני לאנטנה הקרובה לדוגמה נניח שיש 10 אנטנות באיזור כל אחת ממוספרת מA1 עד A10 אדם שמתקשר לטלפון שלך המרכזיה יודעת ע"פ ציוצי הטלפון באיזה איזור הוא נמצא נניח אנטנה A5 ומנתבת את השיחה לאותה אנטנה ודרך אגב הדיוק הוא בערך 15 מטר אבל אני מאמין שזה השתפר במהלך השנים קח את האירוע שהיה בקריסת החניון בתל אביב לפני כמה שנים השתמשו שם במערכת של התעשייה האווירית כדי לאכן בדיוק איפה כל אחד מתחת להריסות ושם זה היה מערכת עם אנטנה אחת והדיוק היה פחות מ15 מטר
זה לא מכ"ם ששם צריך כמה אנטנות כי שם אתה צריך גם פרמטר של מהירות וגובה שאת זה ניתן לדעת רק עם כמה אנטנות כגון מהירות כמה זמן לוקח למטוס נניח להגיע מנקודה A לB כאן אתה צריך רק מיקוםאבל עדיין
חוץ מזה בבנינים שלנו שגרים מליון אנשים בכל בניין הרי זה לא יותר מדויק מ GPS ושם הרי אתה רואה רק את מיקום על המפה אבל לא באיזה קומה וודאי לא באיזה דירה בקומה
-
@aknvtchtk אני לא יודע באיזה טכנולוגיות משתמשים וייתכן שיש דברים נוספים.
חקרתי בעבר לעומק את כל התחום של מיקום בן אדם לפי אנטנה ורמת הדיוק לא גבוהה בכלל... מדברים על יותר מ100 בתוך העיר ומחוץ לעיר הרבה הרבה יותר.
אני לא זוכר את כלל המספרים בדיוק רב, יש לי גם טבלאות ונתוני חלוקה שאני לא יכול להעלות לכאן, אבל זה ממש רחוק מזיהוי מדוייק.
ככל הנראה יש טכנולוגיות נוספות שמדייקות יותר במיקום ואולי בשילוב ידע היכן היה חולה X ולפי זה קרבה לאותו קליטה מהאנטנה וכו' -
לגבי כמה אנטנות ראיתי באשכול אחר את זה (מעניין לפני כמה ימים היה פתוח בנטפרי עכשיו חסום. אבל נראה לי שהיה כתוב שם שצריכים כמה אנטנות בשביל דיוק)
@clickone אמר בבקשר למעקב אחר חייבים בידוד בגל הקורונה:
@clickone
הנה משהו קצת יותר מדעי....
https://davidson.weizmann.ac.il/online/askexpert/technology/האם-סלולארי-כבוי-עדיין-משדר-יוכבד -
קח את האירוע שהיה בקריסת החניון בתל אביב לפני כמה שנים השתמשו שם במערכת של התעשייה האווירית כדי לאכן בדיוק איפה כל אחד מתחת להריסות ושם זה היה מערכת עם אנטנה אחת והדיוק היה פחות מ15 מטר
אני חושב ששם היה משהו אחר.
הביאו מכשור מיוחד שפולט גלים מסוימים, שמזהה אם יש מקלט של פלאפון באזור, גם אם הפלאפון כבוי. -
@WWW אמר ב"500 איש שאותרו בפעילות הטכנולוגיות וכו'"-איך הם עושים זאת???:
קח את האירוע שהיה בקריסת החניון בתל אביב לפני כמה שנים השתמשו שם במערכת של התעשייה האווירית כדי לאכן בדיוק איפה כל אחד מתחת להריסות ושם זה היה מערכת עם אנטנה אחת והדיוק היה פחות מ15 מטר
אני חושב ששם היה משהו אחר.
הביאו מכשור מיוחד שפולט גלים מסוימים, שמזהה אם יש מקלט של פלאפון באזור, גם אם הפלאפון כבוי.יכול להיות. זכרוני שילדים היו עושים ל"ג בעומר כבר חודש לפני בהר של פונביז' הקטנה וכל פעם משהו היה מזמין מכבה אש ורצו לתפוס את המתקשר שכנראה היה מתקשר מטוקמן וכדו', אז הביאו מכשור מיוחד למקום לזהות מאיפה זה יוצא בדיוק לא יודע אם מצאו אותו בסוף אבל כך היה עפ"י השמועה