קישור לחיוג טלפוני
-
@מורשת-מרן אצלי זה עובד.
-
-
אז זה הגדרות ספציפיות בתוך הפלאגין שאתה משתמש בו שהוא לא נותן לך להכניס את זה.
לא יודע עם מה אתה משתמש שם, ולכן גם לא איך לפתור את זה. (אולי אפשר לעקוף אותו ע"י שינוי קטן בקוד הHTML )
(נ.ב. אני חשבתי שאתה מתכוין למה שנמצא בעמוד הראשון למעלה. )..@chagold אמר בקישור לחיוג טלפוני:
אז זה הגדרות ספציפיות בתוך הפלאגין שאתה משתמש בו שהוא לא נותן לך להכניס את זה.
לא יודע עם מה אתה משתמש שם, ולכן גם לא איך לפתור את זה. (אולי אפשר לעקוף אותו ע"י שינוי קטן בקוד הHTML )
(נ.ב. אני חשבתי שאתה מתכוין למה שנמצא בעמוד הראשון למעלה. )..אני מתכוון לפופאפ...
תודה על העזרה. -
שלום,
אני צריך להפנות באנר באתר אינטרנט, לחיוג לטלפון למי שגולש מסמרטפון.
אני שם את הקישור הזה: tel:079-9165000
אבל המערכת כותבת לי שהקישור אינו תקין.
יש למישהו מושג על סוג קישור אחר? -
@ליבל אמר בקישור לחיוג טלפוני:
tel://0799165000
תודה רבה!
עכשיו הוא נותן לי.אשמח לקבל עזרה קטנה ממי שיש לו גישה, האם אכן הקישור עובד ומפנה את השיחה לקו.
אם אפשר להיכנס לאתר הזה דרך הפלאפון, כמה שניות אחרי הכניסה יקפוץ פופאפ עם באנר על חידון בהלכות פסח, שלחיצה עליו אמורה לחייג למערכת הטלפונית שלנו.
תודה מראש! -
תודה רבה!
עכשיו הוא נותן לי.אשמח לקבל עזרה קטנה ממי שיש לו גישה, האם אכן הקישור עובד ומפנה את השיחה לקו.
אם אפשר להיכנס לאתר הזה דרך הפלאפון, כמה שניות אחרי הכניסה יקפוץ פופאפ עם באנר על חידון בהלכות פסח, שלחיצה עליו אמורה לחייג למערכת הטלפונית שלנו.
תודה מראש!@מורשת-מרן אמר בקישור לחיוג טלפוני:
אם אפשר להיכנס לאתר הזה דרך הפלאפון,
אתה יכול לבד במחשב, לחץ F12 למעלה יש אייקון של מובייל
-
תודה רבה!
תודה מראש!@מורשת-מרן מעביר לחייגן
-
@מורשת-מרן מעביר לחייגן