בעיה בחיבור אוזניות בלוטוס
-
@לחיל-אומר לא יודע אם זה זמן לענות...
בכל אופן לשאלתך על לשים בלוטוס 5 על מחשב בלוטוס 4 - אין שום בעיה, פשוט אם לא שני המכשירים ברמה הגבוהה של הבלוטוס שאתה רוצה - זה לא יהיה, לדוג' אצלך אתה הרוצה שיהיה בלוטוס 5, אבל המחשב לא 5 אלא 4 לכן יהיה הכי הרבה 4.
אבל לא אמור להיות יותר מידי קיטועים ב4 (לא אמור להיות כמעט כלום אם זה אוזניות נורמליות.) -
@לחיל-אומר עיקר הבעיה בחיבור האוזניות הללו יחד קורה, כשמחברים אותם למחשב או לפלאפון "טיפש", מכיון שזה מתוכנת להסתנכרן עם סמארטפון וכד' (שיתמוך גם ב-5.0 כמובן), אלא שישנן חברות (מועטות) שבנו את המערכת כך שהאוזניות לבד ינהלו את הסנכרון ללא קשר למכשיר אליו מחוברים האוזניות (והרבה פעמים על חשבון הסטריאו) , ולכן באוזניות שלהם לא יהיה בעיה בסנכרון השמע אפי' כשתחברו אותם למכשיר שאינו סמארטפון.
מהבעיה שלך (בהנחה שפעלת בדיוק כפי ההוראות המגיעות עם האוזניות לגבי חיבור והדלקת האוזניות) משמע שהם שייכים לקבוצה הראשונה של החברות שסומכות על הסמארטפון שיעשה להם את העבודה, ומכיון שלא חיברת אותם לכזה מכשיר, זה אכן יעשה בעיות, ובפרט בתזוזה מהירה של הראש לצדדים.. נסה לחבר אותם לנגן שתומך בלוטוס' דור 5 ובדוק אם הבעיה עדיין נמשכת.. (לא שזה יעזור כ"כ האבחון הזה..).
לגבי חיבור בלוטוס' 5.0 למכשיר שתומך עד 4.0 (אגב הקישור שהעלת לאוזניות מביאות לאוזניות 4.2), אם ראית שזה עובד תקין לחלוטין, אז זה בסדר, אלא שלפעמים פונקציות מסויימות (כמו לחצנים מסויימים על האוזניה שאמורים להפעיל או לשנות משהו במכשיר) לא יעבדו לגמרי כמבוקש, ולפעמים בחיבור לניייד לדוגמא, יעבוד לך רק שיחות ולא מדיה או משהו כגון זה.. -
@אלישי אמר בבעיה בחיבור אוזניות בלוטוס:
ובפרט בתזוזה מהירה של הראש לצדדים
בדיוק מה שקורה לי,
יש לזה פתרון? -
-
@The-shadow האם הדלקת וחיברת את האוזניות בסדר שכתוב בהוראות של המוצר? (קודם צד אחד ואח"כ הצד השני..) ואגב על איזה אוזניות אתה מדבר?
-
@אלישי אמר בבעיה בחיבור אוזניות בלוטוס:
האם הדלקת וחיברת את האוזניות בסדר שכתוב בהוראות של המוצר? (קודם צד אחד ואח"כ הצד השני..) ואגב על איזה אוזניות אתה מדבר?
אני מדבר על אוזניות TWS I10000 מעלי אקספרס חיקוי של איירפודס
וחברתי כששני האוזניות בתוך הנרתיק -
@The-shadow נו.. מה אתה רוצה מאוזניות שעולות 5 דולר ושווים פחות מ-2 שקל... תשתדל לא להזיז את הראש בעת שימוש עם האוזניות הנ"ל..
-
@אלישי לא בשביל להתאמץ, אבל המידע הזה מאד ישמש אותי כי קניתי עכשיו את האוזניות והם עושות בעיות אני צריך לדעת אם זה בעיה באוזניות או שככה הם מגיעות.
(בינתיים שלחתי את זה לבדיקה אבל אני רוצה לבוא מוכן)נ.ב האוזניות עשו לי בעיות גם במחשב, זה אומר משהו?
תודה על כל העזרה -
@לחיל-אומר הצלחת לפתור את הבעיה??
אני עם אותה הבעיה....
אוזניות של mapw 30 עולות 30$ באלי אקספרס!
ויש לי קיטועים עם נגן של רוזיו H8 גם מאלי אקספרס עלה 70$ דולר.....
הנגן עם אוזניות פשוטות עובד מעולה...
והאזניות שהזכרתי למעלה עובדות טוב במכשירים אחרים