הוספת web posh לאתר
-
איך עושים את האפשרות לשלוח פשוים דרך הדפדפן, היתה איזה חבילה שירדה.
On April 10, 2018, Google deprecated GCM. The GCM server and client APIs were removed on May 29, 2019. Migrate GCM apps to Firebase Cloud Messaging (FCM), which inherits the reliable and scalable GCM infrastructure, plus many new features. See the migration guide to learn more.
אשמח לעזרה איך היו עושים את אז ואיך עכשיו אפשר לעשות את זה.
-
gcm זה היה התקן הישן של גוגל.
היום זה fcm כיון שזה עובד דרך פיירבייס (כל מה שנשלח לאנשים שגולשים בכרום).PushNotification זה בעצם API שכל הדפדפנים תומכים בו, מאחורי הקלעים כל דפדפן מממש את זה אחרת.
גוגל משתמשים בfcm, פיירפוקס דרך משהו שלהם, וכנ"ל מיקרוסופט לאדג'.כדי להרחיב על התקן של זה, אתה יכול לקרוא כאן באתר של MDN.
כמו כן, אתה יכול להרחיב עוד בנושא, אצל גוגל כאן.
מימשתי את זה בעבר בעצמי, וחשבתי לכתוב על זה מדריך, אבל אין לי זמן..
בקצרה, כדי להקפיץ הודעות פוש אתה צריך להשתמש בservice worker באתר שלך (דהיינו שירותים שפועלים גם כשהדפדפן סגור).
אחרי זה, אתה כותב קוד בקליינט שמקפיץ ללקוח הודעה לאשר הודעות פוש, כשהוא מאשר זה מחזיר לך אובייקט שמכיל את המזהה של הלקוח, את הURL שאליו אתה אמור לשלוח את הודעת הפוש, ועוד כמה מאפיינים של הצפנה.
אתה מקבל את זה ושולח לשרת שלך, ושומר את זה בדטה בייס תחת המזהה של הלקוח שלך (הכי טוב - תבנה לזה טבלה נפרדת).כשאתה רוצה לשלוח הודעת פוש, אתה צריך לרוץ בלולאה על כל הלקוחות שאתה רוצה להקפיץ להם את זה, ולשלוח לכל אחד לURL שלו את ההודעה (יש לזה מבנה מסוים, תסתכל בתיעוד שהפניתי אותך אליו), כולל המאפיינים של ההצפנה. וזהו.
מכאן הדפדפן אמור לדעת להקפיץ למשתמש את ההודעה.אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש בפיתרון מובנה של פיירביס לזה (ששולח לכל הדפדפנים, לא רק לכרום), יחסוך לך את הכאב ראש של הפיתוח. מאידך אתה צריך לקרוא את התיעוד שלהם, ולעבוד לפי הדרישות שלהם.
-
אם כבר עשית את זה בעבר. זה יעזור לי. אני זקוק לזה בהקדם יקח לי זמן לשבת על זה. אשמח אם תעזור לי בענין (כמובן בתשלום).
צור איתי קשר av260551@gmail.com