אינטרנט כשר למולטימדיה ב KIA
-
שאלתי ובקשתי לגבי רכב (קיה ספורטז 2016) בו מותקנת מערכת מולטימדיה עם וויז ופנגו.
כדי שזה יעבוד אני צריך לחבר לרשת וויפי. ומכאן אני מבקש עזרה בשתי הנושאים הבאים,
א. בעצם אני צריך לחבר כל הזמן סטיק עם סים לכניסת ה USB. זה קצת מציק לי... מישהו מכיר דרך למזער את ההפרעה, אולי בכלל להוציא את הסטיק מתא הנוסעים, להכניס אותו באיזה נישה, או לפחות למזער את הנראות עם סטיק קטן ככל האפשר שמתאים לזה? (ראיתי באיזה רכב סטיק קטן יותר מדיסק אונקי, ממש בגודל סנטימטר, שמחובר קבוע לUSB ונדלק מיד כשמניעים את האוטו. מישהו מכיר?) אני יודע שבעצם בחברה עושים דבר כזה, אבל זה עולה טבין ותקילין.
ב. וכאן הקשר יותר לפורום הזה: אני רוצה שהאינטרנט יהיה חסום. אממה שהמערכת לא תומכת בנטפרי. ניסיתי - אין רשת.
מישהו יודע פתרון? אציין שניסיתי גם סים רגיל -019 - עם חבילה של גימייל וויז פנגו בלבד. זה גם לא עבד לי. (בהפעלת הוויז העלה דף שאומר האינטרט שלך מוגן, פנה ל- - - -
נראה שתכל'ס הוויז דורש גישה לכתובות נוספות מעבר ל WAZE.COM )
בינתיים זה עובד לי רק עם סים ל"ע פרוץ. ומהיות טוב אבקש לא להיות רע.אשמח אם תעזרו לי...
-
@ZACK אמר באינטרנט כשר למולטימדיה ב KIA:
א. בעצם אני צריך לחבר כל הזמן סטיק עם סים לכניסת ה USB. זה קצת מציק לי... מישהו מכיר דרך למזער את ההפרעה, אולי בכלל להוציא את הסטיק מתא הנוסעים, להכניס אותו באיזה נישה, או לפחות למזער את הנראות עם סטיק קטן ככל האפשר שמתאים לזה? (ראיתי באיזה רכב סטיק קטן יותר מדיסק אונקי, ממש בגודל סנטימטר, שמחובר קבוע לUSB ונדלק מיד כשמניעים את האוטו. מישהו מכיר?) אני יודע שבעצם בחברה עושים דבר כזה, אבל זה עולה טבין ותקילין.
לא הבנתי מה בדיוק ההפרעה?
הסטיק הרי יכול לשדר וייפיי, אז אתה יכול לדחוף את זה איפה שאתה רוצה ברכב. -
@WWW אמר באינטרנט כשר למולטימדיה ב KIA:
@ZACK אמר באינטרנט כשר למולטימדיה ב KIA:
לא הבנתי מה בדיוק ההפרעה?
הסטיק הרי יכול לשדר וייפיי, אז אתה יכול לדחוף את זה איפה שאתה רוצה ברכב.בפרטי