כמה שאלות בדרייב וצאט
-
@בערל אמר בכמה שאלות בדרייב וצאט:
@פישל אמר בכמה שאלות בדרייב וצאט:
1 האם יש אפשרות שמשהו שולח לי קובץ בדרייב ואני לא רוצה להוריד את זה עכשיו אך אני מפחד שהוא ימחוק את זה מה אני אמור לעשות (מישהו אמר לי שיש אפשרות לעשות הפסקת שיתוף)
האפשרות היחידה זה להוריד או לשמור אצלך.
ברגע שבעל הקובץ יימחק אותו לא תוכל יותר לגשת אליו.אתה בטוח שאין אפשרות לעשות הפסקת שיתוף או משהו כזה כך מישהו אמר לי ובלי קשר מה זה קבצים מיותמים אין אפשרות לעשות זאת כך או משהו כזה שברגע שההוא ימחק זה יהיה מיותם אצלי??
5 האם יש אפשרות לראות בדרייב כמה קבצים יש
כלומר? בדרייב שלך?
כן בדרייב שלי וגם בדרייב של משהו כמה קבצים יש בתיקייה איך אני יכול לדעת??
6 האם בדרייב שמישהו שיתף איתי אני יכול לעשות חיפוש ניסתי וזה לא הצליח לי
תמיד אפשר להוסיף את התיקייה ל"אחסון שלי" ואז לבצע חיפוש.
אין איזה קידוד שאפשר להכניס במקום להכניס כל פעם לאחסון שלי כי זה יעשה לי בלאגן
7 משהו נתן לי רעיון במקרה שפרסמתי דרייב וזה נחסם להעביר תיקייה בשם קצת אחר והעסק מסודר האם יש עוד פטנטים כאלו
איך נחסם? מה נחסם? למה נחסם? ע''י מי נחסם?...
נטפרי חוסמים קבצים שהתפרסמו לציבור (רובוט אטומטי) אחד שכבר פירסם ומעניין לשלוח למשהו לא יכול כי זה חסום ניתן לעשות תיקייה חדשה בשם קצת אחר להעביר את הקובץ אליו ואז לשלוח האם יש עוד כאלו פטנטים
-
אתה בטוח שאין אפשרות לעשות הפסקת שיתוף או משהו כזה כך מישהו אמר לי
רק בעל הקובץ יכול להפסיק את השיתוף.
ובלי קשר מה זה קבצים מיותמים אין אפשרות לעשות זאת כך או משהו כזה שברגע שההוא ימחק זה יהיה מיותם אצלי??
אכן אין קשר. עיין כאן מה זה קבצים מיותמים.
אבל, כמו שכבר כתבתי ו @aiib הדגיש אפשר לשמור את הקובץ אצלך ע''י יצירת עותק של הקובץ.
לחצן ימני על הקובץ > יצירת עותק.
כעת אתה תהיה הבעלים של הקובץ החדש, ואף אחד לא יוכל למחוק לך אותו...כן בדרייב שלי וגם בדרייב של משהו כמה קבצים יש בתיקייה איך אני יכול לדעת??
זה לא כך משוכלל כמו הסייר שיש בווינדוס, צריך להיכנס לכל תיקייה בנפרד ולספור את הקבצים.
אפשר גם לבחור את כל הפריטים שנמצאים בתיקייה ואז כתוב למטה כמה דברים בחרת.אולי יש דרכים נוספות, אבל לא משהו מובנה.
אין איזה קידוד שאפשר להכניס במקום להכניס כל פעם לאחסון שלי כי זה יעשה לי בלאגן
אפשר, בשורת החיפוש ללחוץ על החץ הקטן בצד. שם, תחת מיקום, לבחור ב"קבצים ששותפו איתי".
נטפרי חוסמים קבצים שהתפרסמו לציבור (רובוט אטומטי) אחד שכבר פירסם ומעניין לשלוח למשהו לא יכול כי זה חסום ניתן לעשות תיקייה חדשה בשם קצת אחר להעביר את הקובץ אליו ואז לשלוח האם יש עוד כאלו פטנטים
לא מכיר, יהיה יותר יעיל לשאול את זה בפורום של נטפרי.
-
האם יש אפשרות בצאט להוציא כמה בבת אחת כמו להכניס??
לא.
אתה צריך להבין שhangouts זה לא דבר משוכלל ומיושן מאוד (הפיתוח שלו הופסק כבר לפני שנים), ואפי' הולך להיסגר בקרוב.
-
@בערל אמר בכמה שאלות בדרייב וצאט:
יש לי שאלה פשוטה מאוד איך משנים את זה שאני מופיע בצאט ציבורי "לא ידוע" אני רוצה שיהיה את השם שלי
לא ברור לי איך בדיוק זה עובד, תנסה אולי להתנתק מהקבוצה ולהתחבר מחדש.
זה הנקודה שגם לא הבנתי איך זה עובד ולהתנתק ולהתחבר מחדש בטוח לא יעזור מבדיקה בכל מקרה תודה על העזרה