(HTML To String(PDF
-
@דוד ל.ט.
הפלוס בוורד זה הפשטות
אם אתה מדבר ביחס לספריה שהעלתי, אין שום פשטות בוורד, כשאתה רואה מה וורד עושה מאחורי הקלעים ע"מ לעבד קובץ HTML זה פשוט מזעזע, הוא ממיר הכל לתבניות שלו, ויוצר כמה וכמה קבצים נוספים מאחורי הקובץ, אז איזה פלוס נשאר לנו???
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/09/2015 10:41 (+03:00)
-
מנסה להעלות לך כאן קובץ דוט נט מוכן שבניתי כדי להמיר כל דבר לכל דבר, ובכללם גם HTML לPDF אולם הוא שוקל 20 מגה וזה לא עולה כאן לפורום. אז אני משתף בגוגל דרייב. תודיע לי כשהורדת כי אני לא אוהב את השיתוף הציבורי בדרייב.
גם אני הורדתי :lol:
כמובן, אם זה בסדר מבחינתך...פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/09/2015 14:39 (+03:00)
-
מנסה להעלות לך כאן קובץ דוט נט מוכן שבניתי כדי להמיר כל דבר לכל דבר, ובכללם גם HTML לPDF אולם הוא שוקל 20 מגה וזה לא עולה כאן לפורום. אז אני משתף בגוגל דרייב. תודיע לי כשהורדת כי אני לא אוהב את השיתוף הציבורי בדרייב.
דבר ראשון תודה תודה רבה על העזרה ובפרט על הרצון לעזור זה פשוט מעודד לנסות שוב ושוב
גם כשנתקלים בקשיים למתחילים כמוניולגבי הפרויקט הורדתי ואתה יכול להסיר.
פתחתי אותו וניסיתי להמיר איתו קובץ docx ל PDF יצרתי פרויקט חדש ושלחתי לו נתונים בצורה הזאת[ static void Main(string[] args) { string[] FilesPath = new string[1]; FilesPath[0] = @"c:\temp\Test.docx"; FilesPath[1] = @"c:\temp\Test.pdf"; FormatConvertor.Program.Main(FilesPath); } הרצתי אבל הוא זורק לי חריג בשורה הזאת bool result = Bitmap2PDF(new Bitmap(SourceFileName), TargetFileName);השגיאה היא "הפרמטר אינו חוקי".
אם תוכל להסביר איך להשתמש איתו ומה האופציות שלו. תודה!
דבר שני הורדתי את החבילה שהצעת לי כאן
נתתי לו נתיב ל Html ונתיב ליצירת ה Pdf והכל עובד מצוין הקובץ נוצר.
אבל כשאני פותח את הקובץ אני רואה שהוא יצר אותו עם קידוד לא נכון, חשבתי בהתחלה לקודד אותו עם זה אבל הוא מוכן לקבל רק נתיב ולא את הקובץ עצמו
אז אולי להתערב בקוד של ה Package עצמו? זה אפשרי או שיש פתרון אחר?פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/09/2015 18:44 (+03:00)
-
למרבה האירוניה לא בניתי תמיכה להמרת קובץ וורד לפידיאף בפרוייקט שלי, אז אשמח אם תוסיף את זה. מעבר לזה כל קובץ אמור להתאים.
לגבי הקידוד, לא צריך לעשות כלום, רק בHTML עצמו לדאוג להודיע לספרייה מהו הקידוד שלך כמובן מומלץ UTF8
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/09/2015 19:21 (+03:00)
-
לגבי הקידוד, לא צריך לעשות כלום, רק בHTML עצמו לדאוג להודיע לספרייה מהו הקידוד שלך כמובן מומלץ UTF8
מוזר הוספתי את ההגדרה ל Html כך
<!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="UTF-8"> </head> <body> <p>The HTML head element contains meta data.</p> <p>Meta data is data about the HTML document.</p> <p>ניסיון בדיקה לזיהוי תווים בעברית עברית</p> </body> </html> וזה רק הסתבך יותר...
לא רק שה Pdf לא הצליח לזהות אלא גם כשניסיתי לפתוח את הקובץ בוויזואל הוא אז במקום העברית הוא הראה לי רק כאלה תוים �������
מה עושים? האם פספסתי איזושהי הגדרה או משהו?
את התווים באנגלית הוא כן מצליח לזהות כרגיל.פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/09/2015 23:10 (+03:00)
-
פתח את הקובץ ב notepad++ וקודד אותו ל UTF8 לאחר מכן שמור אותו ובצע את ההמרה זה יעבוד, רוצה הוכחה? תעלה לכאן כל קובץ שתרצה ואני מביא לך אותו ב PDF.
אתה מתכוון לזה@ארכיטקט
אבל זה בדיוק מה שהעליתי כאן שעשיתי את זה וזה לא הצליח...
וזה גם דוגמא בשבילך אולי תביא לי את זה ב PDF עם קידוד טובה לעבריתפורסם במקור בפורום CODE613 ב02/09/2015 20:13 (+03:00)