-
שלום וברכה לציבור הקדוש,
אשמח לעזרתכם, אני משתמש כעת בפקד טווח באקסל (דהיינו שלוחצים על החיצים להוריד או להוסיף והתא שמקושר איליו משתנה לפי הלחיצה) אלא שאני מעוניין לא להיות מוגבל מבחינת הסכום הסופי שיכול להגיע או לפחות להיות מוגבל לסכום גבוה יותר ממה שאקסל נותן (30,000) הדרך שאני חושב לעשות זה לייצג את הסכום באלפים (להוסיף את המילה אלף בסוף ליד או כמליונים) אבל הבעיה שעדיין התא הזה מובן מבחינת אקסל כעשרות אלפים בודדים וכל החישובים שעליו לא מחושבים כראוי, א"כ הפתרון הזה לא יעיל בשבילי ניסיתי להתקשקש עם תבניות מותאמות ולא כ"כ הסתדרתי (אפשר כמובן גם לטפל בתא אחר מוסתר ולהכפיל וכדו' ולעשות חישובים על התא ההוא, אבל אני מעדיף לא כך משום אני מעוניין לאפשר גם ערכים שהם כן נמוכים ויכתבו כמו הערך האמיתי שלהם) אני חושב כעת לעבור לפתרון תכנותי ולהקצות מאקרו לפקד שיגדיל את הערך ליותר,
אני מרגיש שאני סתם מסתבך, יש למישהו פתרון יותר פשוט? -
@OdedDvir טוב, אז הנה הממצאים שלי: יש הבדל בין פס גלילה ללחצן טווח, מקודם מה שהוספתי זה פס גלילה (כי לחצן טווח הגיע לי משהו לרוחב לא יודע למה) ואז באמת ההיגיון אומר שכשאתה לוחץ לכיוון מטה אתה בעצם רוצה להתקדם בטווח ולכן זה מעלה את הערך, אך עכשיו הוספתי שוב לחצן טווח והוא הביא לי כמו שרציתי והגדרתי לו ערכי מינימום ומקסימום והכל עובד כמצופה!
-