הצילו!!! תקלה בדיסק קשיח
-
@משחזר-מידע @שוהם307 ואני חושב שכמו כן צריך לראות גם במנהל ההתקנים, תראה שאין שגיאות.
-
@משחזר-מידע
אבל רגע!!!
אולי רק הראש של הדיסק מקולקל, ודבר כזה יפתור את הבעיה: https://he.aliexpress.com/item/4000187032943.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2c9b56feMNXDMU&algo_pvid=0c68fad4-3811-46dc-80da-fa62fa8fc24a&algo_expid=0c68fad4-3811-46dc-80da-fa62fa8fc24a-4&btsid=c4ad64f8-2df5-438c-a844-9db3f20a1f3a&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_53 -
אני לא רואה אותו מופיע בכלל
לא במנהל ההתקנים
ולא בניהול דיסקים@שוהם307 אמר בהצילו!!! תקלה בדיסק קשיח:
אבל רגע!!!
אולי רק הראש של הדיסק מקולקליכול להיות שכן ויכול להיות שלא
אם לא אז למה בכלל לקנות
ואם כן
good luck
תעדכן אם הצלחת לעשות זאת
רמז (סיכוי נמוך מאד עד לא קיים) -
@משחזר-מידע אז מה עושים?
-
טוב, הודו לה', במחשב אחר (שמותקן בו ווינדוס שמונה) זה עובד חלק, משמע שאין בעיה חומרתית, וכפי שליבי ניבא לי זה כנראה תלוי במערכת הפעלה, ולכן זה לא עובד אצלי או שצריך לעדכן מנהל התקן, שכמובן מייקרוסופט טוען בלהט שזה המנהל התקן הכי מעודכן שקיים בתבל, לך תתווכח.
ואני מנסה להוריד מנהל התקן לדיסק שלי ששמו my passworf ultra ואני לא מצליח בשום אופן, אולי מישהו פה עוזר לי?
תודה לכולם. -
-
@משחזר-מידע היכן מנפיקים את הדו"ח?
-
@שוהם307 אמר בהצילו!!! תקלה בדיסק קשיח:
@משחזר-מידע היכן מנפיקים את הדו"ח?
תבדוק אם התוכנה הזו
@master אמר בצריך תוכנה לבדיקת "בריאות" הקשיח גם SSD:@nrs
מצורף
יש לחלץ ולהפעיל את הקובץ CrystalDiskInfo.exe
0_1521477465265_CrystalDiskInfo.zipולאחר מכן תעלה צילום מסך
-
@שוהם307 אמר בהצילו!!! תקלה בדיסק קשיח:
אני ממש לא מבין מה הולך כאן ?
הבאת את דוח הSMART של הדיסק הפנימי של המחשב ?
הבעיה היתה בדיסק הפנימי של המחשב או בדיסק אחר חיצוני ?@שוהם307 אמר בהצילו!!! תקלה בדיסק קשיח:
יש לי דיסק קשיח חיצוני
-
הפנימי והחיצוני זה אותו מודל בדיוק ?
ואיך זה שזה חיצוני והוא כונן C (וגם אין עוד כוננים ברשימה)פנימי:
חיצוני:
-
@משחזר-מידע באמת לא יודע, איך אתה מסביר את זה? ואולי בגלל זה הדיסק החיצוני לא עולה, כי הוא משייך אותו כדיסק פנימי? (אין לי מושג מה אני אומר אבל אני מנסה לנחש)
-
@שוהם307 שימו לב שהכונן ממנו עולה מערכת ההפעלה, זה מקבל כלפי מערכת ההפעלה הפעילה [ממחיצה 1 לצורך העניין] את האות C, תריץ מערכת הפעלה ממחיצה 2, אז הקודמת [מחיצה 1] תהיה D. שימו לב שזה משתנה.
לכן אולי אתה מעלה מערכת הפעלה מהכונן החיצוני? זה לא מופקע אם זה windows to go או משהו, היה לי פעם משהו כזה. -
לא הבנתי מה הפולמוס כאן
כתבת שבמחשב אחר הוא עובד חלק@שוהם307 אמר בהצילו!!! תקלה בדיסק קשיח:
טוב, הודו לה', במחשב אחר (שמותקן בו ווינדוס שמונה) זה עובד חלק
אז במחשב האחר (win 8 ) תפעיל את התוכנה הנל ותביא בבקשה צילום מסך של דוח הSMART
אגב תוכל לבדוק על פי המס' הסידורי באיזה כונן מדובר