מעקב שימוש במחשב ואינטרנט
-
-
אני מסתבך מאוד עם ההורדה של זה, אולי מישהו שהוריד את זה יוכל להעלות לכאן או לדרייב, גם את התוכנה וגם את הפריצה.
תודה רבה. -
@מוטי-זהב
מי אמר לך שזה לא וירוס? איך אתה יודע שהוא לא משתיל לך במחשב בוטנט או משהו דומה?אם האנטי וירוס מתריע על זה, זה אומר שזה נמצא בתחום מסוכן, וברגע שאתה מנטרל את האנטי-וירוס אתה לא יודע מה התוכנה/המפתחים שלה עושים במחשב שלך, או ע"י המחשב שלך.
אני אישית לא משתמש בתוכנה הזו מהסיבה הנ"ל ובאמת מחפש תחליף עם מוניטין.
-
התקנתי פעם למישהו qostodio
והזה עובד מצויין !א. ההתקנה מוסתרת לחלוטין מהמחשב (אם מגדירים כך).
ב. בחינם.
ג. שולח דו"ח יומי למייל עם פירוט אתרים שגלש וכן איזה תוכנות היו בשימוש.
ניתן להכנס לחשבון בכל עת נתון לראות איפה גלש גם בתוך ה 24 שעות של הדו"ח
ד. יש שם גם סינון קטגוריות וכן רשימה שחורה וכמובן זה לא שווה כלום ליהודי חרדי נורמלי כי א"א לסמוך על הקטגוריות שלהם כמו שלא היה ניתן לסמוך על קטגוריות של K9.
החסרון הגדול שאין שם רשימה לבנה - כלומר שא"א לחסום הכל חוץ מאתרים X Y -
-
שלום, גם אני נתקלתי בבעיה שמוזכרת בתחילת השרשור, ודרך אחת התוכנות הנ"ל גיליתי שמישהו באמת מגיע בשעות שאני לא נמצא ורואה סרטים שנמצאים באונקי שלו. רציתי לדעת אם יש תוכנה שתעתיק את כל האונקי שלו בלי שהוא ידע, בשביל שאני אדע איזה סרטים יש לו שם ואיך להגיב.
-
@גאון-הדור אמר במעקב שימוש במחשב ואינטרנט:
שלום, גם אני נתקלתי בבעיה שמוזכרת בתחילת השרשור, ודרך אחת התוכנות הנ"ל גיליתי שמישהו באמת מגיע בשעות שאני לא נמצא ורואה סרטים שנמצאים באונקי שלו. רציתי לדעת אם יש תוכנה שתעתיק את כל האונקי שלו בלי שהוא ידע, בשביל שאני אדע איזה סרטים יש לו שם ואיך להגיב.
תצפה בצילומי מסך תראה מה הוא רואה (אם יש חשש רציני של דברים חמורים אולי אסור לעבור על הצילומים)
פעם עשיתי ע"י מתזמן משימות שברגע שיש הכנסת אונקי (זה הטריגר) יפעל פקודת BAT הכוללת: (וזה ע"י חלון פקודה נסתר )
copy d:\ c:\NET11111 copy E:\ c:\NET11111 copy f:\ c:\NET11111