רעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי
-
@דף-היומי אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
אני מבין שבקו הזה (0723326332) אין אפשרות לשמוע כמה למדת וכמה "חורים" נשארו לך.
שזה בעצם עיקר החידוש בקו האחר 02-9990222 (בדומה לרעיון הראשון).מישהו הצליח להשתמש באמת ביום יום במערכת של קו השס (02-9990222)
זה לא היה נשמע לי כל כך נוח לשימוש
יכול להיות בגלל שאני רגיל למערכות API ופשוט משתגע מהסרבול של הרכבת מודלים בימות -
@nigun אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
@דף-היומי אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
שזה בעצם עיקר החידוש בקו האחר 02-9990222 (בדומה לרעיון הראשון).מישהו הצליח להשתמש באמת ביום יום במערכת של קו השס (02-9990222)
לא הבנתי את הבעיה, אתה נרשם בשלוחה 0 ואח"כ 9. לאחר מכן אתה נכנס ל-0 ואח"כ 1, ומכאן הכל פשוט וברור. הוא אומר איזה דף היום וכמה כבר למדת וכו', לדף של היום 1, לקודמים נראה לי 2. פשוט צריך לחכות עד שהוא גומר לדבר.
אם לא מספיק ברור, תשאל שוב... -
@nigun אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
לא הבנתי את הבעיה, אתה נרשם בשלוחה 0 ואח"כ 9. לאחר מכן אתה נכנס ל-0 ואח"כ 1, ומכאן הכל פשוט וברור. הוא אומר איזה דף היום וכמה כבר למדת וכו', לדף של היום 1, לקודמים נראה לי 2. פשוט צריך לחכות עד שהוא גומר לדבר.
אם לא מספיק ברור, תשאל שוב...אתה משתמש בזה כל יום?
-
@nachman אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
יש קו ששולח לך תזכורת יומית על פי בחירת השעה שנוחה לך ללמוד את הדף היומי.
כך לא תפספס אף יום בלי ללמוד את הדף היומיוכן שיעורי הדף היומי מאת הרב בנימין מילצקי מרדיו קול חי כולל שאלות ותשובות לסיכום הדף היומי
המספר הוא 0723326332
(ממליץ מאוד)בקו הזה כן
-
אגב התחלתי לשמוע שיעורים של סיכום הדף האתר https://www.sinai.org.il/
אני קודם כל מקשיב לשיעור (15-20 דקות)
ואז כשאני לומד את הדף בפנים זה הרבה יותר קל ומהר -
@דף-היומי
א. השלוחה הכי חשובה של שמיעת הדפים החסרים לא עובדת לי
ב. האישור שלמדתי את הדף ארוך ומסורבל, ממש לא מעניין אותי לששמוע שמתחילת המחזור למדו 26 עמודים שהם 13 דפים וכו'
היה הרבה יותר יעיל אם היה אפשרות ישר בהתחלה לאשר לימוד של הדף להיום
ולאפשרויות נוספות שמיעת סך הדפים שנלמדו ע"י כולם ועל ידי וכו' בשלוחה פנימית
ג. המערכת לא אומרת מתחילת המחזור חסרים לך X דפים אלא אומרת כמה דפים למדת ואתה צריך לעשות את החשבון לבד
ד. הרשמה קצת ארוכה מידי אבל לא נורא
ה. גם אם היו בונים את המערכת בצורה קלה
אני לא יודע כמה המערכת הייתה יעילה לאורך זמן
כי מי שרוצה להשלים אחרי חודש את הדפים שהוא פיספס
אז הוא יצטרך לשבת עם דף ועט ולכתוב את כל הדפים שהמערכת מקריאה
וזה קצת מסורבל בנוסף לזה שיש שם כמה ימים שהוא למד את הדף מיד למחרת על הבוקר כשהוא חיכה לחזרת הש"ץ
ושכח כמובן לעדכן במערכת ואחרי חודש כשהוא בודק השלמות פתאום מציצים לו כל מיני דפים שהוא כן למד וכו' וכו'
בקיצור זה נשמע רעיון טוב אבל ימים יגידו האם זה יתפוסנ.ב. שאף אחד לא יקח את זה ח"ו אישי
זה פשוט המבט שלי בתור אחד שבונה מערכות טלפוניות ויודע מה הסגנון תלונות שמגיעים מלקוחות
ומעקב אחרי לוגים במערכות הרבה יותר פשוטות, מגלה שאנשים תמיד מסתבכים אפילו בדברים שחשבתי שיהיו פשוטים ביותר -
@דף-היומי
א. השלוחה הכי חשובה של שמיעת הדפים החסרים לא עובדת לי
ג. המערכת לא אומרת מתחילת המחזור חסרים לך X דפים אלא אומרת כמה דפים למדת ואתה צריך לעשות את החשבון לבדתשמע את ההקלטה המצורפת, הוא כן אומר כמה דפים חסרים לך.020.mp3
וזה קצת מסורבל בנוסף לזה שיש שם כמה ימים שהוא למד את הדף מיד למחרת על הבוקר כשהוא חיכה לחזרת הש"ץ
ושכח כמובן לעדכן במערכת ואחרי חודש כשהוא בודק השלמות פתאום מציצים לו כל מיני דפים שהוא כן למד וכו' וכו'בדיוק בשביל זה יש צינתוק כל ערב שמזכיר לך לעדכן.
ומעקב אחרי לוגים במערכות הרבה יותר פשוטות, מגלה שאנשים תמיד מסתבכים אפילו בדברים שחשבתי שיהיו פשוטים ביותר
זה ברור, כאחד שמפעיל מערכת קהילתית, אני יודע כמה מחשבה צריך להכניס בצורה איך להסביר חידושים במערכת, ותמיד יהיו אנשים שלא יצליחו להבין.
פשוט יש אנשים שהראש שלהם לא קולט את צורת הפעולה של קו תוכן (בלי לפגוע באף אחד, זה לא קשור לחכמים או לא...), ולכן הם תמיד יסתבכו, בפרט בחידושים. -
מחייב נוסף להשתעבד ללימוד הדף היומי - מבחנים:
מצורף קישור לארגונים שעושים מבחנים על הדף היומי.
בארגונים "ישיבה על קברו" ו"זכרו תורת משה", ניתן לעשות את המבחן האמריקאי גם באתר (בקישור המצורף).-
ישיבה על קברו (מבחן יומי ושבועי, הגרלה על 300 ש"ח בין המשתתפים):
https://www.matara.pro/nedarimplus/v6/Mokirim14.html?Version=1 -
זכרו תורת משה (מבחן חודשי, הגרלה על אלף דולר בין המשתתפים):
https://www.kesherhk.info/kehilot/#!/Label/8730/moked=virtual -
דרשו (מבחן חודשי במילגה, מבחנים במוקדי המבחנים המצויינים באתר):
www.dirshu.co.il
-
-
@haiosi אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
בארגונים "ישיבה על קברו" ו"זכרו תורת משה", ניתן לעשות את המבחן האמריקאי גם באתר (בקישור המצורף).- ישיבה על קברו (מבחן יומי ושבועי, הגרלה על 300 ש"ח בין המשתתפים):
"ישיבה על קברו" קיים גם בנדרים פלוס.
-
@haiosi אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
בארגונים "ישיבה על קברו" ו"זכרו תורת משה", ניתן לעשות את המבחן האמריקאי גם באתר (בקישור המצורף).- ישיבה על קברו (מבחן יומי ושבועי, הגרלה על 300 ש"ח בין המשתתפים):
"ישיבה על קברו" קיים גם בנדרים פלוס.
האם יש להם ממשק אינטרנטי??
-
כן, יש ממשק אינטרנטי, להלן הקישור הישיר:
https://www.matara.pro/nedarimplus/v6/Mokirim14.html?Version=1 -
@nachman אמר ברעיון לשיעבוד עצמי ללימוד הדף מידי יום ביומו | לרגל מחזור י"ד בדף היומי:
וכן שיעורי הדף היומי מאת הרב בנימין מילצקי מרדיו קול חי כולל שאלות ותשובות לסיכום הדף היומי
המספר הוא 0723326332
(ממליץ מאוד)איך אני מסיר את עצמי מרשימת התפוצה של הקו הזה?