Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
יש לי מגבר WIFI (מגדיל טווח) ולאחרונה אני נתקל בהודעה "אין אפשרות להתחבר לרשת זו" הרבה. מה הסיבה לכך? ומה הפתרון לזה?
@אפרים22 אצלי זה כותב את זה שאני כותב קוד שגוי.. אם הוא עבד טוב ורק לאחרונה אולי פשוט תאפס אותו ותגדיר שוב ..
@bbn אני מאפס וזה חוזר על עצמו..
@אפרים22 אם גם אחרי איפוס זה קורה אז אולי יש לו איזה בעיה תכנית למגבר
הייתי מנסה גם מתי שהוא אומר אין אפשרות להתחבר לנתק אותו לרגע ולנסות להתחבר ישירות לWIFI דרך הרווטר וכך תנסה לראות מאיפה נובעת הבעיה..
@bbn דרך הרשת הראשית זה מצליח להתחבר, אבל למגבר (רפיטר) זה עושה את ההודעה והשגיאה כנ"ל. האם צריך לעשות כתובת IP קבועה?
@אפרים22 אני לא חושב שהבעיה במגבר אולי יש בעיה ברשת אליה הוא מנסה להתחבר תנסה שוב ותבדוק .
היום גם היה לי את זה ובדוח שגיאות של וינדוס רשם את זה " ל- Windows אין אפשרות לקיים תקשורת עם ההתקן או המשאב (primary DNS server) " למה זה קורה?
@אפרים22 זה קורה (גם כש) למגדיל טווח אתה מצליח להתחבר אבל הוא לא מצליח להתחבר לרשת הראשית, כי הרי את כתובת הIP הוא מקבל מהרשת הראשית, ולכן ההודעת שגיאה. תוודא תקינות הגדרות ומרחקי חיבור תקינים