יצירת קטגוריה בג'ימייל
-
האם ניתן ליצור קטגוריה עצמאית בג'ימייל שאוכל להפנות אליה אל כל ההודעות משולח ספציפי?
איך? -
אין אפשרות ליצור קטגוריה חדשה אבל תוכל להוסיף מהקטגוריות השונות שג'מייל עצמה מציעה, כמו"כ וודאי אתה יודע שאפשר להגדיר תוויות כרצונך (ככל הידוע לי אין אפשרות להגדיר שמייל יכנס אוטומטי לשם)
-
@nach אמר ביצירת קטגוריה בג'ימייל:
אין אפשרות ליצור קטגוריה חדשה אבל תוכל להוסיף מהקטגוריות השונות שג'מייל עצמה מציעה
חבל...
הבעיה בקטגוריות שאז איביי מחליטים מעצמם מה צריך להכנס לקטגוריה. אני רוצה רק משולח ספציפי -
@aiib
מה הבעיה? כשתקבל מייל פעם אחת מאותו שולח תגרור את ההודעה לקטגוריה הרצויה ואז הוא ישאל אותך האם תרצה לעשות זאת עבור כל ההודעות שקיבלת או שתקבל ממנו תלחץ 'כן' ותמיד זה יגיע לשם. -
@nach הבעיה היא לא איך לגרום להודעות שאני כן רוצה להגיע לקטגוריה אלא עם ההודעות שאני לא רוצה שיעברו לקטגוריה המשנית אבל גוגל החליטו בשבילי מה צריך להיות שם... ולהגדיר אחד אחד זה מסובך וגם כל הזמן מגיעות הודעות ממקורות אחרים
-
נכון, אתה בהחלט צודק,
-
@nach אמר ביצירת קטגוריה בג'ימייל:
(ככל הידוע לי אין אפשרות להגדיר שמייל יכנס אוטומטי לשם)
ברור שיש ע"י מסנן.
-
@WWW אמר ביצירת קטגוריה בג'ימייל:
ברור שיש ע"י מסנן.
אפשר דרך מסנן, אבל לא נראה לי שאפשר שאחרי שזה יעבור לתגית מסויימת זה לא יוצג בדואר הראשי
-
@שמואל4 אמר ביצירת קטגוריה בג'ימייל:
אפשר דרך מסנן, אבל לא נראה לי שאפשר שאחרי שזה יעבור לתגית מסויימת זה לא יוצג בדואר הראשי
אפשר להגדיר שיעבור לארכיון.